ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ: Ο ΒΑΡΟΥΞΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΜΙΧΕΛΑΚΗ – ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ! (ΗΧΗΤΙΚΟ)

9 Φεβρουαρίου 2015 | By

 

??????????????????????????????ΑΓΩΓΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΛΕΥΤΕΡΗ ΒΑΡΟΥΞΗ   

Την πρόθεση του εκδότη – επιχειρηματία – προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου Λεωνίδα Βαρουξή και του επιχειρηματία – δημοσιογράφου υιού του Λευτέρη , που επιχειρούν τελευταία να φιμώσουν και να τρομοκρατήσουν τον δημοσιογράφο Μάκη Νοδάρο και τον ραδιοφωνικό σταθμό IONION FM  με αγωγές και μηνύσεις , επειδή τους  ασκούν κρητική προβάλλοντας ερωτήματα που σχετίζονται με την διαχείριση του δημοσίου χρήματος και τις σχέσεις των εταιρειών τους με του ΟΤΑ της Ηλείας,  καυτηρίασε με κατηγορηματικό τρόπο ο βραβευμένος διεθνώς δημοσιογράφος και εκδότης του περιοδικού  HOT DOC Κώστας Βαξεβάνη.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ : 

« Υπάρχει μια δική μου  πρωτοβουλία σε συνεργασία με τον δικηγορικό σύλλογο Αθηνών και με τον νέο υπουργό Δικαιοσύνης , για να δούμε κατά πόσο μπορούν όλοι αυτοί οι κύριοι και οι κυρίες να προβαίνουν σε τέτοια μέτρα κατά δημοσιογράφων χωρίς να δίνουν απαντήσεις στα ερωτήματά τους». – ανέφερε στην εκπομπή «ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ» στο  Ionion Fm o Κώστας Βαξεβάνης και πρόσθεσε: 

ANOIXTA_XARTIA-940x460

Θα έχει την τύχη Μιχελάκη – Βγενόπουλου ! 

« Ο κύριος Βαρουξής και ο υιός του ως δημόσια πρόσωπα δεν έδωσαν ποτέ απάντηση στα ερωτήματα που τους έθεσε ένας δημοσιογράφος. Εχω να πω στον κ. Βαρουξή ο οποίος με ακούει , είμαι σίγουρος , ότι κινδυνεύει να έχει την τύχη του κ. Μιχελάκη και του κ. Βγενόπουλου. Και δυο τους μας είχαν κάνει 2-3 αγωγές και μηνύσεις. Ο κ. Μιχελάκης δεν ξέρει τωρα από πού να φύγει …και προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να το μαζέψει όλο αυτό γιατί τώρα που δεν είναι βουλευτής θα ασκηθεί εναντίον του δίωξη από των εισαγγελέα. Αρα θα πρέπει να πάει και να απολογηθεί. Ο δε κύριος Βγενόπουλος που έκανε 3-4 μηνύσεις και αγωγές για όσα γι αυτόν και για την Μαρφίν και και τον ρόλο του στην Κύπρο , αυτές τις ημέρες ξεκίνησε η δίκη και θα συνεχιστεί μεθαύριο και έχει μετατραπεί από κατήγορος σε κατηγορούμενο. Ο κύριος Βαρουξής θα έρθει λοιπόν σε ένα δικαστήριο και αν δεν έρθει με τον δικηγόρο του στην αγωγή θα έρθει με την μήνυση που θα του καταθέσουμε εμείς  για ψευδή καταμήνυση , προκειμένου να απαντήσει ο ίδιος για όσα έχει κάνει. Επίσης υπάρχει κι ένας εισαγγελέας. Ο συγκεκριμένος εισαγγελέας λοιπόν τις επόμενες ημέρες θα πάρει τον πλήρη φάκελο για τα όσα έχουν συμβεί για να ξεκινήσει η έρευνα. Ο κόσμος αλλάζει . Δεν εννοώ το πολιτικό κλίμα. Εννοώ το κοινωνικό κλίμα. Η πολιτική αλλαγή δημιούργησε ένα κοινωνικό κλίμα του κόσμου που λέει μέχρι εδώ… Αν χρειαστεί να γίνει σύγκρουση να γίνει. Αν χρειαστεί να πάνε κάποιοι φυλακή να πάνε . Και νομίζω ότι η νομιμότητα αποκρά μια νέα ευκαιρία με όλα αυτά τα πράγματα που έχουμε μπροστά μας. Τα χέρια όλων απελευθερώνονται. Και των δημοσιογράφων και των δικαστικών.»

Καταλήγοντας ο Κώστας Βαξεβάνης αφού αποκάλυψε ότι ότι θα παραστεί ως μάρτυρας υπεράσπισης σε όλα τα αστικά και ποινικά δικαστήρια του κ. Βαρουξή και του υιού του τόνισε :  

Τα πράγματα για τον ίδιον είναι πολύ δύσκολα 

« Ξέρει πολύ καλά ο κύριος Βαρουξής  ότι όλες αυτές οι μηνύσεις και οι αγωγές δεν μπορούν να σταθούν και δεν προχωράνε στα δικαστήρια. Το κάνει μόνο για να εκφοβίσει και για να κρατάει σε ομηρία και αντί να απαντάει στα ερωτήματα να λέει ότι …εγώ του έχω κάνει του Νοδάρου μηνύσεις και αγωγές. Θα είμαι μάρτυρας σε όλες αυτές τις υποθέσεις. Ο κύριος Βαρουξής αν προσβλέπει ότι οδηγώντας εσένα στο δικαστήριο επειδή πρόκειται να πληρώσεις κάποια παράβολα κλπ ότι θα γονατίσει εσένα η οποιονδήποτε άλλον δημοσιογράφο που θέλει να πεί την αλήθεια να μη τα έχει κατά νου. Τα πράγμα για τον ίδιο είναι πολύ δύσκολα …»           

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Κομπίνες, Πολιτική, Ράδιο "αποκαλύψεις", Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed