Η ΠΕΔ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΝ ΕΚΠΤΩΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΖΑΧΑΡΩΣ !

7 Μαρτίου 2015 | By

IMG_2339ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ 

Σοβαρά ερωτηματικά προκύπτουν για την Περιφερειακή Ενωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας , η οποία πραγματοποίησε χθες συνεδρίαση στον Πύργο Ηλείας με θέμα το αδιέξοδο της διαχείρισης των απορριμμάτων στην πόλη του Πύργου , παρόντος ως θεσμικού εκπροσώπου , του έκπτωτου δημάρχου της Ζαχάρως και πρώην αστυνομικού Πανταζή Χρονόπουλου !

Το προεδρείο της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας με προκλητικότατο τρόπο καταλύοντας κάθε έννοια νομιμότητας και δημοκρατίας και αδιαφορώντας για τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης και της Πολιτείας ,  ανέχτηκε με την στάση του , την παρουσία στην συγκεκριμένη συνεδρίαση του έκπτωτου δημάρχου , φέρνοντας σε πολύ δύσκολη θέση τους παρευρισκόμενους αιρετούς.

Ερωτηματικά  προκαλεί και η «στάση – σιωπής» που επέλεξε ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας που συμμετείχε στην σύσκεψη.

Όπως είπαν στο www.apokalypseis.com πολλοί συμμετέχοντες στην σύσκεψη , η παρουσία του έκπτωτου δημάρχου της Ζαχάρως,  προκάλεσε αρνητικούς ψιθύρους και σχόλια και όλοι περίμεναν από το προεδρείο της Περιφερειακής Ενωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας να παρέμβει και να απομακρύνει από την σύσκεψη τον κ. Χρονόπουλο, κάτι που τελικά δεν έγινε .

Μετά από αυτή την εξέλιξη ποιός μπορεί να λάβει σοβαρά υπόψη του την εν λόγω σύσκεψη και τις δεσμεύσεις των διοργανωτών ;      

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Ελευθεροτυπία, Ζαχάρω, Κομπίνες, Πολιτική, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed