Βοηθείστε τον 3χρονο Γιαννάκη να ξανακούσει το νανούρισμα της μητέρας του ! (Ηχητικό)

10 Μαρτίου 2015 | By

thumbnail« Με λένε Γιαννάκη και είμαι 3 χρονών. Είμαι από τα Μπαρακίτικα Ηλείας κοντά στην Καλλιθέα(Ζάχα). Ευτυχώς ο θεός μου έδωσε πολλά χαρίσματα, μου στέρησε όμως ένα, την ακοή μου και για να επανέλθει ξανά χρειάζομαι άμεση χειρουργική επέμβαση για αυτό και σας παρακαλώ θερμά να με βοηθήσετε με την όποια οικονομική ενίσχυση μπορείτε γιατί η επέμβασή μου κοστίζει πάρα πολύ ακριβά και οι γονείς μου αδυνατούν να την πληρώσουν. Εγώ αυτή την στιγμή δε μπορώ να σας ευχαριστήσω αφού δεν ακούω και δε μπορώ να μιλήσω αλλά σας υπόσχομαι πως όταν γίνω καλά θα σας ευχαριστήσω με τον καλύτερο τρόπο,φωνάζοντάς σας.»

Με αυτό τον συγκινητικό τρόπο η οικογένεια του μικρού Γιαννάκη ζητάει την βοήθειά μας προκειμένου να χειρουργηθεί για να αποκτήσει ξανά την ακοή του.  

Ο μικρός – όπως είπε στο  IONION FM η θεία του κ. Διονυσία – σε ηλικία 2 ετών έχασε ξαφνικά την ακοή του με συνέπεια να σταματήσει και να μιλάει καθώς πλέον το παιδάκι χωρίς να ακούει δεν μπορούσε να μάθει τις λέξεις των γονιών του.   

« Υπάρχει τρόπος να χειρουργηθεί αλλά δεν υπάρχουν τα χρήματα. Η επέμβαση στο κάθε αυτί κοστίζει περίπου 18.000 ευρώ . Το κράτος μας δίνει τα χρήματα μόνο για την μία επέμβαση . Κάνω θερμή παράκληση να βοηθήσουμε όλοι αυτό το αγγελούδι να ακούσει και πάλι το νανούρισμα της μάνας του , τις φωνές των αγαπημένων του προσώπων και να μπορέσει να μιλήσει.»   ανέφερε στο IONION FM η κ. Διονυσία και κάλεσε τους ενδιαφερόμενους να βοηθήσουν τον μικρό  Γιαννάκη τηλεφωνώντας  στο προσωπικό της  τηλέφωνο : 6984055686.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟhttp://ionionfm.gr/player.php?clipid=53963&Narea=%C4%C7%CC%CF%D3%20%C1%CD%C4%D1%C9%D4%D3%C1%C9%CD%C1%D3-%CA&Mid=17&sub1=1&Sid=&sub2=

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Πολιτική, Ράδιο "αποκαλύψεις", Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed