ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ – ΚΥΛΛΗΝΗΣ

11 Μαρτίου 2015 | By

???????????????????????????????ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ 

Διαστάσεις σκανδάλου με απρόβλεπτες διαστάσεις λαμβάνει στον Δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης η υπόθεση της αδειοδότησης από τον αντιδήμαρχο Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, μικρής αγροτικής επιχείρησης την οποία χαρακτήρισε ως μη νόμιμη το Γραφείο Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων του δήμου με δισέλιδο υπηρεσιακό σημείωμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ : http://www.koutipandoras.gr/article/134967/andravida-kyllini-antidimarhos-kerna-dimotikos-symvoylos-pinei

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το www.apokalypseis.com η απόφαση του αντιδημάρχου Προγραμματισμού και Ανάπτυξης να ανακαλέσει την σχετική άδεια (σ.σ ο ίδιος την χαρακτηρίζει ως προσχέδιο) , έχει τον ίδιο (!!!) αριθμό Πρωτοκόλλου και την ίδια ημερομηνία έκδοσης , με άλλο έγγραφο που αφορά την ενημέρωση πωλητών λαϊκής αγοράς ως προ τις οφειλές τους !

???????????????????????????????

Δυο διαφορετικά έγγραφα με τον ίδιο (!) αριθμό Πρωτοκόλλου !

Το ένα έγγραφο όπως φαίνεται καθαρά , που υπογράφει ο αντιδήμαρχος ,  με αριθμό Πρωτοκόλλου 16715 και ημερομηνία έκδοσης 14.10.2014 έχει εκδοθεί από το Τμήμα Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου και απευθύνεται προς τους πωλητές λαϊκών αγορών.

Όμως και το δεύτερο έγγραφο που υπογράφει ο ίδιος αντιδήμαρχος με αριθμό Πρωτοκόλλου 16715 και με ίδια ημερομηνία 14.10.2014 έχει εκδοθεί από τον Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης και απευθύνεται στο Γραφείο Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων.

Ποιο απ όλα άραγε είναι το πλαστό και ποιο το γνήσιο ;

???????????????????????????????Είναι φανερό ότι η ύπαρξη δύο διαφορετικών σε περιεχόμενο εγγράφων με διαφορετικούς εκδότες και διαφορετικούς αποδέκτες , που φέρουν τον ίδιο αριθμό Πρωτοκόλλου και την ίδια ημερομηνία , προκαλούν σοβαρότατα ερωτηματικά για τον τρόπο λειτουργίας του δήμου , και την νομιμότητα των ενεργειών αιρετών εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης .

???????????????????????????????

Αντιπολίτευση : Υπάρχουν σοβαρές ευθύνες  

Δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης στους οποίους  τέθηκε το θέμα  , έκαναν λόγο για πρωτοφανή παρανομία και πλαστογράφηση αρχείου στο Πρωτόκολλο του δήμου που βαρύνει και εκθέτει τον αρμόδιο αντιδήμαρχο με πειθαρχικές και ίσως ποινικές κυρώσεις. Το θέμα αναμένεται να λάβει μεγάλες διαστάσεις εντός των προσεχών ημερών από την πλευρά της αντιπολίτευσης του δήμου .

Για το θέμα ενημερώθηκε τηλεφωνικά ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ , ο οποίος δήλωσε άγνοια για την ύπαρξη των εγγράφων με τον ίδιο αριθμό Πρωτοκόλλου και επιφυλάχθηκε να απαντήσει μετά από έρευνα που θα κάνει ο ίδιος στις αρμόδιες υπηρεσίες. –         

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Κομπίνες, Πολιτική, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed