ΝΥΧΤΑ ΤΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΤΥΧΙΟΥ – ΕΝΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ !

8 Απριλίου 2015 | By

934911_514853508578105_1275872662_nΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ

ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΚΛΕΦΤΕΣ ΨΑΡΙΩΝ – ΕΝΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ 

Νύχτα τρόμου έζησαν χθες το πρωί οι ψαράδες της δημοτικής συνεταιριστικής επιχείρησης του φυσικού ιχθυοτροφείου της λιμνοθάλασσας του  Κοτυχίου , όταν δέχθηκαν την επίθεση ,  τεσσάρων ατόμων που προσπαθούσαν να κλέψουν ψάρια . Ανάμεσά τους και μια γυναίκα όλοι τους με καταγωγή από το Μεσολόγγι.

Οι τέσσερεις κλέφτες , επιτέθηκαν με ξύλο και τραυμάτισαν έναν από τους φύλακες που έσπευσε πρώτος στην περιοχή για τους ελέγξει με αποτέλεσμα να του προκαλέσουν κατάγματα ! Μετά από τις προσπάθειες των ψαράδων συνελήφθη τελικά ένα από τα τέσσερα άτομα και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Λεχαινών για τα περαιτέρω ενώ στην υπόθεση ενεπλάκη και το Λιμεναρχείο Κυλλήνης.

935202_514855408577915_836828090_n

Τους εντόπισαν,  το ραντάρ και οι φύλακες

Όπως είπαν  στο  www.apokalypseis.com οι ψαράδες της , όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 2.30 χθες το πρωί όταν η οθόνη του ειδικού ραντάρ εντοπισμού που έχει εγκατασταθεί στο κεντρικό κτίριο του φυσικού ιχθυοτροφείου, άρχισε να καταγράφει περίεργες κινήσεις μέσα στην προστατευόμενη από την διεθνή σύμβαση  Ramsar λιμνοθάλασσα του Κοτυχίου.

Λίγο αργότερα οι φύλακες και οι ψαράδες με την βοήθεια κιαλιών νυκτός επιβεβαίωσαν ότι το στίγμα στο ραντάρ ήταν η βάρκα με τους κλέφτες οι οποίοι είχαν εισέλθει στην λιμνοθάλασσα και έριχναν δίχτυα!

Με μονόξυλα πλησίασαν τους δράστες , οι οποίοι αφού επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τον φύλακα , χάθηκαν μέσα στο σκοτάδι με ένα μικρό βαν αφήνοντας πίσω τους τα δίχτυα και τον συνεργάτη τους που συνελήφθη.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία και το Λιμεναρχείο τα στοιχεία των τριών ατόμων που διέφυγαν της σύλληψης είναι πλέον γνωστά.

Το πρωτοφανές περιστατικό επιβεβαίωσε στο www.apokalypseis.com και ο διευθύνων σύμβουλος και αναπληρωτής δήμαρχος του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης Διονύσιος Μάλλιαρης .

« Είναι ένα περιστατικό που μας έχει προβληματίσει πολύ καθώς οι κλέφτες χτύπησαν και τραυμάτισαν έναν εργαζόμενο που προσπάθησε να τους σταματήσει . Για το θέμα έχει επιληφθεί το Λιμεναρχείο και η Αστυνομία. Θέλω να τονίσω ότι η λιμνοθάλασσα εποπτεύεται πλέον σε 24ωρη βάση από το ειδικό ραντάρ και από περιπολίες ακόμη και την νύχτα των εργαζομένων.» – ανέφερε ο κ. Μάλλιαρης.-

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Καταστροφές, Κοτύχι, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed