«Πατρις» Πύργου : Η ελευθερία του Τύπου και το εξώδικο της Μ.Πέμπτης !

9 Απριλίου 2015 | By

3761285409_f6e8ab5db2_oΕξώδικο την Μ. Πέμπτη ! έστειλε στο www.apokalypseis.com η εταιρεία «Ελευθέριος Βαρουξής και Υιοί ΟΕ» ( εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ Πύργου Ηλείας) ,  διαμαρτυρόμενη για την αναδημοσίευση που κάναμε από το www.koutipandoras.gr και το www.newsbomb.gr σχετικά με το θέμα  της διανομής κρατικής διαφήμισης την περίοδο της συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου και τις σοβαρές καταγγελίες για την καμπάνια της ΔΕΗ η οποία όπως αποδεικνύεται κατανεμόταν  ανισομερώς με ευθύνη 100% της συγκυβέρνησης και ανακόλουθα με τα «νομίσματα» της αγοράς όπως τα ποσοστά τηλεθέασης για τα τηλεοπτικά κανάλια, η ακροαματικότητα των ραδιοσταθμών, η κυκλοφορία εφημερίδων και περιοδικών και φυσικά η επισκεψιμότητα των online ενημερωτικών Μέσων.

Διαβάστε εδώ τις διαφημιστικές δαπάνες της ΔΕΗ.

Οπως σημειώναμε στον κατάλογο των «ευνοημένων» της διαφήμισης που έκανε η ΔΕΗ , εμφανίζονται από όλα τα ΜΜΕ της Ηλείας , ραδιόφωνα , εφημερίδες και τηλεοπτικοί σταθμοί , να λαμβάνουν διαφήμιση , μόνο  δύο ΜΜΕ του ιδίου Ομίλου ( Δημοσιογραφικού Οργανισμού Βαρουξή) η ΟΡΤ tv και η εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ» .

ortΗ μεν ΠΑΤΡΙΣ πήρε 1.080 ευρώ η δε ΟΡΤ tv έλαβε  4.045 ευρώ , όπως φαίνεται στον  σχετικό πίνακα . Πιο πάνω δηλαδή από τα συνδρομητικά κανάλια της NOVA (!!!) και του OTE cinema 1,2 (!!!).  

Τα υπόλοιπα ΜΜΕ της Ηλείας δεν πήραν ούτε ένα ευρώ …Γιατί άραγε ; Ποιός από την ΔΕΗ έκρινε ότι έπρεπε να δοθούν χρήματα από το διαφημιστικό κονδύλι γιά την Ηλεία , μόνο στα ΜΜΕ του κ. Βαρουξή ;   

Αυτό ακριβώς ήθελα να καταδείξω με την αναδημοσίευση του θέματος για το οποίο η εταιρεία «Ελ. Βαρουξής και Υιοί ΟΕ» μας έστειλαν εξώδικο την Μ.Πέμπτη ! ξεχνώντας όμως να κάνουν το ίδιο στο www.koutipandoras.gr και το www.newsbomb.gr που πρώτοι δημοσίευσαν τον σχετικό κατάλογο.

To www.apokalypseis.com δημοσιεύει σήμερα το σχετικό εξώδικο και φυσικά ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.

???????????????????????????????

 ??????????????????????????????????????????????????????????????

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Κομπίνες, Πολιτική, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed