ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΡΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ !!!

14 Μαΐου 2015 | By

diadiktyo-logokrisiaΤου Μάκη Νοδάρου 

Την οργισμένη αντίδραση του δημοσιογραφικού κόσμου και των κατοίκων της Ζακύνθου , αλλά και σοβαρά ερωτηματικά για τον ρόλο των δικαστικών αρχών της Πάτρας , προκάλεσε η σύλληψη πριν από μερικές ώρες του απολυμένου δημοσιογράφου της ΕΡΑ Ζακύνθου Πέτρου Πομώνη, από την αστυνομία, με την κατηγορία της κατάληψης δημόσιας περιουσίας !

Το «έγκλημα» του συναδέλφου ήταν η επί μήνες συνέχιση των εκπομπών της ΕΡΑ Ζακύνθου μέσα από το κτίριο των εγκαταστάσεων στην Ζάκυνθο ως ένδειξη διαμαρτυρίας και αντίστασης για το πραξικοπηματικό «μαύρο» που είχε βάλει η προηγούμενη κυβέρνηση στην ΕΡΤ πετώντας στον δρόμο χιλιάδες οικογένειες εργαζομένων .

Όπως είπε στο www.apokalypseis.com o  Πέτρος Πομώνης συνελήφθη σήμερα το πρωί  με εισαγγελική παραγγελία του Εισαγγελέα Εφετών Πατρών προς τον εισαγγελέα Ζακύνθου  καθώς ενεργοποιήθηκε σχετική εντολή του 2014 !!! μετά από μηνυτήρια αναφορά που είχε καταθέσει σε βάρος του μέλος του ΔΣ της ΝΕΡΙΤ !

Ο Πέτρος Πομώνης και οι άλλοι συνάδελφοί του προσπαθούσαν από τον Ιούνιο του 2013, οπότε και έκλεισε η ΕΡΤ και οι ΕΡΑ,  με την καθημερινή παρουσίαση προγράμματος να κρατήσουν  «ζωντανή» την  φωνή της ΕΡΑ Ζακύνθου.

«Ανεξήγητη και καταδικαστέα» χαρακτήρισε την συγκεκριμένη ενέργεια ο γραμματέας της ΕΣΗΕΠΗΝ Γιώργος Καρβουνιάρης που έσπευσε στην Ζάκυνθο μαζί με άλλα μέλη του ΔΣ της ΕΣΗΕΠΗΝ για να συμπαρασταθούν στον δημοσιογράφο.-

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Ελευθεροτυπία, Κομπίνες, Πολιτική, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed