ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΚΑΦΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ : ΚΑΛΕΣΑΝ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΝ ΕΚΠΤΩΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΖΑΧΑΡΩΣ

21 Μαΐου 2015 | By

XADA4ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ 

Προβληματισμό προκαλεί η πρόσφατη ενέργεια υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης οι οποίοι μέσω επισήμου εγγράφου που υπογράφει ο Ευάγγελος Καπετάνιος, Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Στερών Αποβλήτων, καλείται στο Υπουργείο Εσωτερικών ως δήμαρχος (!) , ο πρώην αστυνομικός και έκπτωτος λόγω της παραβατικής του συμπεριφοράς τέως δήμαρχος της Ζαχάρως Πανταζής Χρονόπουλος προκειμένου να συμμετάσχει σε σύσκεψη !

XADA11Το έγγραφο με ημερομηνία 19 Μαίου 2015 , που φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας το www.apokalypseis.com εστάλη σε δεκατρείς συνολικά αυτοδιοικητικούς παράγοντες της Δυτικής Ελλάδας με σκοπό αυτοί να συμμετέχουν σε ειδική σύσκεψη που θα γίνει στο Υπουργείο Εσωτερικών στις 27 Μαίου 2015 με την παρουσία του γ.γ. του Υπουργείου Εσωτερικών Κώστα Πουλάκη.

Σκοπός της σύσκεψης θα είναι η άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος των ΧΑΔΑ στην Δυτική Ελλάδα και στα νησιά του Ιονίου μετά από τα τσουχτερά πρόστιμα που επέβαλε γι αυτούς εκ νέου η ΕΕ στην χώρα μας .

XADA12Προκλητική και απαράδεκτη χαρακτήρισαν την ενέργεια των υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου Εσωτερικών να καλέσουν εγγράφως σε σύσκεψη τον έκπτωτο δήμαρχο της Ζαχάρως , παράγοντες της αντιπολίτευσης στον συγκεκριμένο δήμο και τόνισαν ότι είναι αδύνατον το Υπουργείο Εσωτερικών να πέφτει σε αυτή την γκάφα η να μη γνωρίζει ότι ο Πανταζής Χρονόπουλος δεν είναι σήμερα δήμαρχος στην Ζαχάρω καθώς έχει εκπέσει του αξιώματός του. –

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Ελευθεροτυπία, Κομπίνες, Πολιτική, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed