ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ΤΗΣ «ΠΑΤΡΙΣ» ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ;

24 Μαΐου 2015 | By

kou_6255ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΑ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ;  

ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ

Τσιφλίκι του φαίνεται ότι θεωρεί το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κατακόλου αλλά και το δημόσιο χρήμα ο εκδότης – επιχειρηματίας – πρόεδρός του, Λεωνίδας Βαρουξής καθώς πριν από μερικές ημέρες προέβη σε μια πρωτοφανή και άκρως προκλητική ενέργεια.

ΛΙΜΕΝΙΚΟ 1Όπως αποκαλύπτει σήμερα το www.apokalypseis.com στις 6 Μαρτίου 2015 , με την 59/2015 απόφασή του ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ : ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΥΡΓΟΥ το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κατακόλου, μετά από εισήγηση του προέδρου του , ανέθεσε χωρίς διαγωνισμό,  σε εργαζόμενη δημοσιογράφο στην εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ και στην ΟΡΤ , δηλαδή σε ΜΜΕ του Δημοσιογραφικού Οργανισμού ιδιοκτησίας του , την  στελέχωση του Γραφείου Τύπου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου!

ΛΙΜΕΝΙΚΟ 2Η δημοσιογράφος που σημειωτέο δεν ανήκει σε κάποια επαγγελματική ένωση , προσελήφθη  με συνολικές αποδοχές 14.000 ευρώ ετησίως !

Χρήματα – που όπως αναφέρει στην εισήγησή του ο Λεωνίδας Βαρουξής – προβλέπονται στις πιστώσεις του προυπολογισμού 2015…

Κι όλα αυτά χωρίς να υπάρξει κάποια έστω τυπική αντίδραση από τον Λιμενάρχη Κατακόλου , ο οποίος συμμετέχει στις αποφάσεις του ΔΣ του Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου . Στην συγκεκριμένη συνεδρίαση όμως για άγνωστους λόγους δεν παρευρέθηκε…

ΛΙΜΕΝΙΚΟ 3Πηγή του Ελεγκτικού Συνεδρίου μετά από σχετική ερώτηση του  www.apokalypseis.com , χαρακτήρισε την συγκεκριμένη πρόσληψη ως παράνομη και τόνισε ότι αυτή δεν θα περάσει από τον Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου Ηλείας.

Για το όλο θέμα ερωτηματικά εγείρονται και για την δημοτική αρχή του Πύργου καθώς το Λιμενικό Ταμείο Κατακόλου ως ΝΠΔΔ ανήκει στον Δήμο Πύργου , ο οποίος και ουσιαστικά είναι υπεύθυνος κατ ουσία για την οικονομική διαχείριση του Λιμενικού Ταμείου καθώς και τον έλεγχο και την έγκριση του προυπολογισμού του ΝΠΔΔ.

Η πρωτοφανής ενέργεια του εκδότη-επιχειρηματία – προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου , να προσλάβει χωρίς διαγωνισμό εργαζόμενη στις επιχειρήσεις του , θεωρείται άκρως προκλητική καθώς έγινε την ώρα που χιλιάδες πτυχιούχοι νέοι και δεκάδες επαγγελματίες δημοσιογράφοι μέλη της ΕΣΗΕΠΗΝ στην Δυτική Ελλάδα βιώνουν την ανεργία και την οικονομική εξαθλίωση.

 

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Κομπίνες, Πολιτική, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed