ΠΟΣΟ …ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΗΛΕΙΑΣ ;

27 Μαΐου 2015 | By

121088-aristera_220512-e1337724521129ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ 

Η προκλητική προώθηση του δημοσίου χρήματος σε καιρό οικονομικής κρίσης , με το καθεστώς της απευθείας ανάθεσης προς τις παράπλευρες εταιρείες των τοπικών επιχειρηματιών – εκδοτών της Ηλείας , δεν προβληματίζει πλέον τους βολεμένους στο μαξιλαράκι του μισθού των μερικών χιλιάδων ευρώ, τρείς τοπικούς Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Για την Εφη Γεωργοπούλου – Σαλτάρη , τον Μάκη Μπαλαούρα και τον Δημήτρη Μπαξεβανάκη όλα εκείνα που έχει εξαγγείλει το κόμμα τους και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας , περί ελέγχου και διαφάνειας στην διαχείριση του δημοσίου χρήματος αποτελούν πλέον …ψιλά γράμματα.

Την ίδια άποψη φαίνεται ότι έχει η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας και ο συντονιστής αυτής.

Αυτό το συμπέρασμα βγαίνει από την προκλητική αδιαφορία , την σιωπή και την απαράδεκτη στάση τους,   απέναντι σε επαγγελματίες δημοσιογράφους που σύρθηκαν με εξοντωτικές αγωγές στα δικαστήρια του Πύργου από τον εκδότη – επιχειρηματία – πρόεδρο Λιμενικού Ταμείου Πυργου Λεωνίδα Βαρουξή και τον δημοσιογράφο – επιχειρηματία γιό του Λευτέρη.

Επειδή τόλμησαν να κάνουν δημοσιογραφική έρευνα και να αναδείξουν μεταξύ άλλων με στοιχεία , την ροή κρατικού χρήματος με απευθείας αναθέσεις σε συγκεκριμένη εταιρεία του ομίλου τους.

Οι βουλευτές , ο συντονιστής και η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας είχαν ενημερωθεί αναλυτικά με επιστολή για τις επικείμενες δίκες και τις αγωγές , από τις 3 Μάρτη 2015 αλλά …

Ολοι τους θεώρησαν σωστό , προφανώς για να μη στενοχωρήσουν τον τοπικό εκδότη που τους λιβανίζει κατά καιρούς με αβανταδόρικα σχόλια για ευνόητους λόγους,  να μην λάβουν θέση στο ζήτημα , λες και αυτό ήταν θέμα διαφοράς μεταξύ ιδιωτών . Και όχι μια προκλητική προσπάθεια φίμωσης και οικονομικής εξόντωσης των δημοσιογράφων που με τεράστιο κόστος αναδεικνύουν την αλήθεια στον νομό της διαπλοκής και της διαφθοράς .

Ετσι λοιπόν δικαστήκαμε σήμερα με την ηχηρή απουσία τους και κάτω από το άγρυπνο βλέμμα πάνοπλων αστυνομικών με πολιτικά που μας προστάτευαν καθώς όλοι μας ( Δημήτρης Κολόκας, Γιώτα Αργυροπούλου , Μάκης Νοδάρος) έχουμε ενταχθεί σε καθεστώς 24ωρης  προστασίας από την ΕΛ.ΑΣ. λόγω των απειλών που έχουμε δεχθεί από τα μέλη εγκληματικής οργάνωσης.

Δίπλα μας όμως βρέθηκε για να μας υπερασπίσει ταξιδεύοντας από την Αθήνα , ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης και είμαστε υπερήφανοι για αυτό. Την μάχη για να λάμψει η αλήθεια έδωσε η δικηγόρος μας Χρύσα Βουλδή .

Ο απολυμένος της ΕΡΤ Γιώργος Μαρινόπουλος , ο επίσης απολυμένος δημοσιογράφος Χρήστος Βορλόκας,  η δικηγόρος Δώρα Καλάκου και πολλοί αγαπητοί φίλοι από την Αλφειούσα και τα Μακρίσια , βρέθηκαν δίπλα μας για να μας ενθαρρύνουν και τους ευχαριστούμε γι αυτό .

Δεν ξέρω πόσοι από όλους αυτούς που ήσαν εκεί σήμερα  δίπλα μας  στα δικαστήρια του Πύργου ψήφισαν στις εθνικές εκλογές τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ξέρω όμως ότι όλοι τους είναι κατά πολύ αριστερότεροι …στις ιδέες, στην καρδιά, στις απόψεις  και στο ήθος , από όλους εκείνους που φέρουν αξιώματα και προτίμησαν την φυγή… για να μη στεναχωρήσουν τον τοπικό τους εκδότη και τον υιό του.-   

 

Tags:

Category: Αμακιγιάριστα, Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Επώνυμες απόψεις, Κομπίνες, Πολιτική, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed