Η ευέλικτη κυρία Παναρίτη…

30 Μαΐου 2015 | By

panariti-610x350Γράφει ο Φέλιξ

Η επιστημονικά καταρτισμένη όπως επιμένουν μερικοί κυρία Έλενα Παναρίτη, θα είναι η εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ. Έχει γνώση οικονομικών, μιλά με άνεση ξένες γλώσσες και έχει γνωριμίες. Με την ίδια λογική θα μπορούσε ας πούμε να μας εκπροσωπήσει στο ΔΝΤ, ο Λουκάς Παπαδήμος και πολλοί ακόμη τεχνοκράτες και σωτήρες.

Δεν ξέρω τι άλλα προσόντα έχει η κυρία Παναρίτη ώστε να υπερσκελίσει τόσους τεχνοκράτες, αλλά είναι σίγουρα πολιτικά ευέλικτη.

Η Έλενα Παναρίτη, ήρθε στην Ελλάδα για να δουλέψει στο πλευρό του Γιώργου Παπανδρέου και πήρε τιμητική θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Έγινε γνωστή στο Πανελλήνιο, όταν μιλώντας στη διαρκή επιτροπή Οικονομικών υποθέσεων της Βουλής, τάχθηκε ενάντια στο Μνημόνιο και τη λιτότητα περιγράφοντας την καταστροφική λειτουργία τους στην οικονομία και στη συνέχεια πήγε και τα ψήφισε.

Παρότι άνθρωπος του Παπανδρέου, πέρασε στην πλευρά Βενιζέλου δηλώνοντας κατά του δημοψηφίσματος μετά τη Σύνοδο στις Κάννες.

«Δεν πρόκειται να συναινέσω στη διενέργεια δημοψηφίσματος. Πριν από δύο χρόνια ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση να προσφέρω τις δυνάμεις μου ως Βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ στην προσπάθεια αναγέννησης της χώρας μου. Δεν είμαι διατεθειμένη να ανεχθώ και να συνταχθώ με κανένα τρόπο σε οποιασδήποτε μορφής αμφισβήτησης της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας μου. Δεν πρόκειται να συναινέσω στην διενέργεια δημοψηφίσματος. Δεν θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης στην πορεία καταστροφής της χώρας μου» είχε δηλώσει η κυρία Παναρίτη και στήριξε Βενιζέλο ο οποίος απ ό,τι αποδείχθηκε πήρε εντολές από τον Μπαρόζο.

Λίγο πριν τις εκλογές του Μαίου του 2012, η κυρία Παναρίτη , εξήρε την προσωπικότητα και την πολιτική δράση του Σαμαρά. Δήλωσε στις 2 Μαίου του 2012:

Θεωρώ, όμως, ότι ο κ. Σαμαράς έχει κάνει μία πολύ σοβαρή αντιμετώπιση στη γραφειοκρατία και την έχει ξεκάθαρα δηλώσει ως κεντρικό σημείο των αλλαγών: Μία μικρή κυβέρνηση 15 –λέει- υπουργών και μία διαχείριση χαμηλών τριβών με χαμηλή γραφειοκρατία. Εάν μπορέσει και το κάνει αυτό τους πρώτους δύο μήνες, δηλαδή να βάλει την κίνηση σε αυτό το σημείο, θα έχουμε κερδίσει πάρα, πάρα, πάρα πολύ χρόνο. Όλα τα υπόλοιπα δεν θα βοηθήσουν.Δεν ήταν έτσι πριν 2,5 χρόνια. Ο κ. Σαμαράς μού κάνει και εμένα εντύπωση, αλλά μου κάνει πολύ θετική εντύπωση. Είναι πάρα πολύ θετικό το γεγονός ότι –κοιτάχτε και δεν υπάρχει άλλη λύση αυτή τη στιγμή- φαίνεται ο ίδιος νιώθει ότι θα είναι πρώτο κόμμα, ο ίδιος νιώθει ότι θα είναι την επόμενη μέρα… Άρα ίσως η ευθύνη της 7ης Μαΐου τον έχει φέρει προ τετελεσμένων γεγονότων», κατέληξε.

Σήμερα εκπροσωπεί την κυβέρνηση Συριζα.Ίσως γιατί η κυβέρνηση κάνει την παραδοχή πως από 11 εκατομμύρια Έλληνες στην Ελλάδα και άλλους τόσους στο εξωτερικό, οι μόνοι άξιοι για να έχουν κρίσιμες θέσεις, είναι αυτοί ενάντια στους οποίους πολεμούσε.-

ΠΗΓΗhttp://www.koutipandoras.gr/

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Κομπίνες, Πολιτική, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed