Φορτηγό με σκουπίδια του Λιμενικού Ταμείου Πύργου πιάστηκε στην χωματερή Ανδραβίδας – Κυλλήνης – Συνελήφθη ο οδηγός (Φωτό)

12 Ιουνίου 2015 | By

CAM01525ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ 

Φορτηγό  του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου που είχε μετατραπεί παράνομα σε απορριμματοφόρο χωρίς άδεια , πιάστηκε σήμερα το πρωί μετά από συντονισμένη ενέργεια της ΕΛ.ΑΣ , να επιχειρεί να ρίξει σκουπίδια στην χωματερή του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, στην τοποθεσία «Δροσελή» .

Το φορτηγό είχε φορτώσει απορρίμματα από το Κατάκολο και σύμφωνα με τον οδηγό του , τα μετέφερε στην χωματερή του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης με εντολή της διοίκησης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου , πρόεδρος της οποίας είναι ο εκδότης της εφημερίδας ΠΑΤΡΙΣ – επιχειρηματίας Λεωνίδας Βαρουξής.

CAM01519Το όχημα κινείτο χωρίς τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα καθώς ο σχετικός φάκελος με αυτά δεν υπήρχε στο εσωτερικό του .

Αστυνομικοί συνέλαβαν τον οδηγό του οχήματος και τον μετέφεραν στο ΑΤ Λεχαινών για τα περαιτέρω και σε λίγη ώρα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα της Αμαλιάδας .

Το συγκεκριμένο περιστατικό εγείρει σοβαρά ερωτηματικά για την διοίκηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου καθώς το φορτωμένο παράνομα με σκουπίδια όχημα ΚΗΗ 4203 ανήκει σε αυτό .

CAM01522Σοβαρά είναι και τα ερωτηματικά που προκύπτουν για τον Δήμο Πύργου όπου και ανήκει το Λιμενικό Ταμείο ως ΝΠΔΔ. Ο δήμος Πύργου όπως είναι γνωστό έχει αποφασίσει να μεταφέρει τα απορρίμματα σε περιοχή εκτός Ηλείας και μάλιστα έχει εγκρίνει και ειδικό χρηματικό κονδύλι γι αυτό . Όμως η διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου Πύργου φαίνεται ότι ακολουθούσε διαφορετική πολιτική…

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι το συγκεκριμένο όχημα έχει εντοπιστεί ξανά να παρανομεί στην περιοχή της χωματερής.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει σάλο στο δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης καθώς το δημοτικό συμβούλιο ουδέποτε έδωσε την έγκρισή του για την μεταφορά απορριμμάτων από το Κατάκολο στην χωματερή της «Δροσελής». –     

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Καταστροφές, Κομπίνες, Πολιτική, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed