ΗΧΗΡΗ «ΑΠΑΝΤΗΣΗ – ΧΑΣΤΟΥΚΙ» ΑΠΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ – ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΒΑΡΟΥΞΗ (ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

15 Ιουνίου 2015 | By

P3180026-1024x768ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ 

Γιατί δεν παρεμβαίνουν οι δικαστικές Αρχές της Ηλείας – Εχει δικαστική ασυλία ο τοπικός εκδότης ;   

Ηχηρή απάντηση- χαστούκι ,  στις   συκοφαντίες και στα ψεύδη του   εκδότη – επιχειρηματία πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Πύργου Λεωνίδα Βαρουξή,  έδωσε χθες δημόσια το Σωματείο Εργατοτεχνιτών Δήμου Πύργου , όπου ανήκει ο  συλληφθείς οδηγός που επιχείρησε να ρίξει παράνομα σκουπίδια στην κλειστή χωματερή της «Δροσελής» του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης οδηγώντας όχημα του Λιμενικού Ταμείου Πύργου !  

Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργατοτεχνιτών Πύργου Βασίλειος Σαϊνης , μιλώντας σε ενημερωτική εκπομπή του Ionion Fm και στους δημοσιογράφους Μάκη Νοδάρο, Γιώτα Αργυροπούλου και Δημήτρη Κολόκα, κατήγγειλε  “on air” ,  ότι ο συγκεκριμένος οδηγός πιέστηκε να καταθέσει πράγματα που δεν ισχύουν με στόχο να βγεί «λάδι» η διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου Πύργου.

Ο οδηγός που δεν ήταν οδηγός αλλά εργάτης 

Ο κ. Σαίνης αποκάλυψε ότι ο οδηγός του αυτοσχέδιου οχήματος μεταφοράς απορριμμάτων , δεν ήταν οδηγός αλλά χειρονάκτης – εργάτης καθώς με αυτή την ιδιότητα είχε προσληφθεί μέσω ΑΣΕΠ και τόνισε ότι η διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου Πύργου τον είχε στείλει  πολλές φορές να ρίξει παράνομα απορρίμματα από το Κατάκολο στον συγκεκριμένο κλειστό ΧΑΔΑ της «Δροσελής».  

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: 

Μετέφερε συνεχώς σκουπίδια με εντολή της διοίκησης ΔΛΤΠ

« Ο οδηγός του αυτοσχέδιου απορριμματοφόρου του Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου που πιάστηκε να επιχειρεί να αποθέσει παράνομα σκουπίδια στην χωματερή της «Δροσελής» του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης , δεν έχει ιδιότητα οδηγού . Ο συγκεκριμένος υπάλληλος έχει προσληφθεί στο Λιμενικό Ταμείο ως εργάτης – χειρονάκτης . Αυτό είναι τελείως παράνομο και δεν συνάδει με την πρόσληψή του.Ο συγκεκριμένος εργαζόμενος που αποτελεί το εξιλαστήριο  θύμα της υπόθεσης μας είχε πει ότι είχε μεταφέρει  στην περιοχή «Δροσελή» του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης πάρα πολλές φορές σκουπίδια με εντολή της διοίκησης του Λιμενικού Ταμείου Πύργου. Όλα αυτά θα καταθέσουμε στην δίκη . Θα πούμε την αλήθεια γιατί είναι προκλητικό να επιχειρούν να φορτώσουν την ευθύνη της υπόθεσης σε έναν φτωχό άνθρωπο πατέρα 4 ανήλικων παιδιών . Οι ευθύνες ανήκουν στην διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου Πύργου που έδωσε την σχετική εντολή. Λέμε την αλήθεια και γι αυτή θα καταθέσουμε και στο δικαστήριο.» – ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Σαίνης .

Κρύβεται …

Οι δημοσιογράφοι κάλεσαν στην εκπομπή τους τον εκδότη – επιχειρηματία – πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Πύργου Λεωνίδα – Βαρουξή , να πει την άποψή του αλλά για μια ακόμη φορά απέφυγε να το πράξει καθώς δεν απάντησε στις συνεχείς τηλεφωνικές κλήσεις που του έγιναν.-  

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Ελευθεροτυπία, Κομπίνες, Πολιτική, Ράδιο "αποκαλύψεις", Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed