Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΗΛΕΙΟΣ ΕΚΔΟΤΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΒΑΡΟΥΞΗΣ

13 Ιουνίου 2015 | By

lvar_0ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ 

Με αφορμή το πρόσφατο άθλιο και  συκοφαντικό  παραλήρημα (ΔΕΙΤΕ : http://www.patrisnews.com/nea-enimerosi/ileia/pyr-omadon-kata-toy-katadotiτου  του εκδότη – επιχειρηματία της εφημερίδας «ΠΑΤΡΙΣ» Πύργου Ηλείας και προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου , Λεωνίδα Βαρουξή και των πέριξ αυτού  δήθεν αγανακτισμένων τοπικών παραγοντίσκων του Κατακόλου , έχω να διευκρινίσω δημόσια τα εξής:

Πριν από μερικές εβδομάδες, μας κατήγγειλαν ότι το ΚΗΗ 4203 όχημα που ανήκει στο ΝΠΔΔ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου όπου πρόεδρος είναι ο εκδότης της εφημερίδας «Πατρίς»  , μεταφέρει και αποθέτει  παράνομα απορρίμματα από το Κατάκολο στον κλειστό ΧΑΔΑ του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης.

Συνεκτιμώντας τα στοιχεία ,  την σοβαρότητα της καταγγελίας αλλά και των πηγών που μας τα μετέφεραν , αποφασίσαμε με την δημοσιογραφική ομάδα του Ionion Fm  να ερευνήσουμε άμεσα την υπόθεση και να αποκαλύψουμε αν ισχύει πράγματι αυτή .

Προχθές λοιπόν , οι πηγές μας,  μας μετέφεραν τηλεφωνικά στις 6.42 το πρωί   ότι το συγκεκριμένο όχημα , ξεκίνησε από το Κατάκολο με προορισμό τον κλειστό ΧΑΔΑ του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης προκειμένου να ρίξει παράνομα σκουπίδια .  

Στις 7.03 το πρωί της Παρασκευής και όταν πλέον το  όχημα βρισκόταν στην εθνικό οδό Πύργου – Πάτρας , ενημερώσαμε τηλεφωνικά την ΕΛ.ΑΣ στο 100 και ζητήσαμε την συνδρομή της.

Στις 7.16 το πρωί της ίδιας ημέρες , ακολούθησε και δεύτερο τηλεφώνημα στο 100 καθώς το συγκεκριμένο όχημα εντοπίστηκε από εμάς κινούμενο πάνω στην εθνική οδό Πύργου – Πάτρας .

Λίγο αργότερα αυτό έστριψε δεξιά στον δρόμο που οδηγεί αποκλειστικά στόν κλειστό ΧΑΔΑ του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης.

Το ακολουθήσαμε , και όταν αυτό σταμάτησε , το πλησιάσαμε και ζητήσαμε από τον οδηγό του πληροφορίες για το ποιος το έστειλε εκεί κλπ .

Ο οδηγός του οχήματος μας είπε ότι εκτελούσε εντολές της διοίκησης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου και ότι είχε φέρει το φορτηγό με τα απορρίμματα προκειμένου να το αδειάσει στον κλειστό ΧΑΔΑ. Μάλιστα είχε φορέσει τα γάντια του και είχε αρχίσει να λύνει τα σχοινιά της κουκούλας του φορτωμένου με απορρίμματα οχήματος. ( υπάρχουν φωτογραφίες γι αυτά που θα κατατεθούν στις δικαστικές αρχές ).

Λίγα λεπτά αργότερα κατέφθασαν στο σημείο περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ τα οποία άρχισαν να ελέγχουν το όχημα , το οποίο σημειωτέο δεν είχε κανένα έγγραφο κατά δήλωση του οδηγού του . Ο οδηγός του επίσης δήλωσε παρουσία του αστυνομικού οργάνου και του συνάδελφου μου Δημήτρη Κολόκα , ότι είναι άδικο να πληρώσει αυτός για τις εντολές που του είχε δώσει η διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου .

Στην συνέχεια ακολουθήσαμε το περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ με τον συλληφθέντα στο ΑΤ Λεχαινών όπου και έδωσα κατάθεση τονίζοντας μεταξύ άλλων  ότι οι ευθύνες ανήκουν αποκλειστικά στον εντολέα του οδηγού και όχι στον ίδιο που ήταν υποχρεωμένος να εκτελέσει τις εντολές.

Λίγες ώρες αργότερα ενημερωθήκαμε  από την ΕΛ.ΑΣ ότι ο οδηγός συνελήφθη για απόπειρα ρύπανσης περιβάλλοντος , το όχημα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κατασχέθηκε ενώ από την Εισαγγελία (και όχι από εμάς)  διατάχθηκε από τις δικαστικές Αρχές της Αμαλιάδας ειδική πραγματογνωμοσύνη από το Τμήμα Περιβάλλοντος .

Επίσης μας έγινε γνωστό ότι το συγκεκριμένο όχημα μεταφέρει παράνομα απορρίμματα καθώς δεν είναι εφοδιασμένο με τις σχετικές άδειες που προβλέπει ο νόμος.

Ψεύτης και συκοφάντης 

Από την εισαγγελία της Αμαλιάδας λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής ενημερώθηκα τηλεφωνικά και όχι εγγράφως , ότι θα πρέπει να παραστώ στο αυτόφωρο όπου είχε παραπεμφθεί ο οδηγός του οχήματος . Τους εξήγησα  ότι αυτό ήταν αδύνατον καθώς αντιμετώπιζα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα . Αμέσως μετά ανέθεσα στην δικηγόρο μου κ. Κλεονίκη Γκουβίτσα να ενημερώσει το δικαστήριο για τα αίτια της απουσίας μου από το αυτόφωρο , πράγμα που έπραξε .  

Οι ισχυρισμοί του ψεύτη και συκοφάντη επιχειρηματία – εκδότη της εφημερίδας «ΠΑΤΡΙΣ» και προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου Λεωνίδα Βαρουξή , ότι δήθεν δεν θέλησα να παραστώ ως μάρτυρας κατηγορίας στην δίκη , φοβούμενος και προφασιζόμενος ότι είχα εκπομπή στο ραδιόφωνο στις 3.30 το μεσημέρι, καταρρίπτονται με κατηγορηματικό τρόπο από την επίσημη μαρτυρία της δικηγόρου μου .

Ιδού ο ψεύτης και συκοφάντης Λεωνίδας Βαρουξής .

Ιδού ο ψεύτης και συκοφάντης Λεωνίδας Βαρουξής .

Η οποία μάλιστα αναγκάστηκε να στείλει την Παρασκευή το βράδυ email  στον κ. Βαρουξή,  ζητώντας να αποσύρει αμέσως τους ψευδείς ισχυρισμούς του και τις συκοφαντίες στο πρόσωπό μου στην στημένη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο ίδιος .  

Πράγμα που ο εκδότης της «Πατρίς» δεν έπραξε όπως όφειλε.

Η άθλια προσπάθεια του ψεύτη και συκοφάντη Λεωνίδα Βαρουξή εκδότη – επιχειρηματία της «ΠΑΤΡΙΣ» και πρόεδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου,  να αλλοιώσει την πραγματικότητα ισχυριζόμενος δήθεν ότι το όχημα της υπηρεσίας του ήταν σε παράδρομο της εθνικής οδού Πύργου – Πάτρας , διαψεύδεται κατηγορηματικά από τις δηλώσεις στην εφημερίδα «ΠΡΩΤΗ»  Πύργου Ηλείας του δημάρχου Ανδραβίδας – Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ ο οποίος δηλώνει στην εφημερίδα ( σελίδα 6) ότι , το φορτηγό με τα σκουπίδια μπήκε στον περιφραγμένο χώρο εντός του ΧΑΔΑ…

Είναι προφανές ότι ο «παντοδύναμος» μιντιάρχης – επιχειρηματίας της Ηλείας Λεωνίδας Βαρουξής και οι περιξ αυτού ,   χάνοντας την ψυχραιμία του και νοιώθοντας ως απειλή την αλήθεια από την δημοσιογραφική έρευνα ,  βασιζόμενος στην προκλητική ασυλία που του παρέχει το σάπιο πολιτικό σύστημα, επιχειρεί με ψέματα , ύβρεις , ψευδομάρτυρες , ανυπόγραφα σχόλια και συκοφαντίες να «τσαλακώσει» την εικόνα εκείνων που τολμούν  μέσα από το ρεπορτάζ να ελέγξουν την γενικότερη επιχειρηματική του δράση ,  μέρος της οποίας στηρίζεται στην ανάληψη έργων των διαφόρων εταιρειών του με απευθείας αναθέσεις ,  λειτουργία των ΚΕΚ κλπ.

Ομως δυστυχώς γι αυτόν , το μονο που καταφέρνει με όλα αυτά είναι να αποκαλύπτει στους πολίτες της Ηλείας το αληθινό του πρόσωπο και φυσικά να εκτίθεται και να γελοιοποείται πιο πολύ.  

ΥΓ: Ενας εκ των τριών παραγοντίσκων του Κατακόλου που βάλατε να κάνει δηλώσεις σε βάρος μας , σε δημόσιες δηλώσεις του που έχουν καταγραφεί αλλά και σε ιδιωτικές συναντήσεις μαζί μας , ζητούσε έντονα  «την κεφαλή σας επί πίνακι» , παραχωρώντας μας μάλιστα διάφορα σημαντικά στοιχεία που αφορούν την λειτουργία του Λιμενικού Ταμείου Πύργου όπου είστε πρόεδρος .  Τι άλλαξε άραγε και από «ορκισμένος εχθρός σας» έγινε σήμερα το «λιβανιστήρι σας» ; 

 

Tags:

Category: Αμακιγιάριστα, Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Κομπίνες, Πολιτική, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed