ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟ HOT DOC : ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΚΕΚ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ !

14 Οκτωβρίου 2015 | By

slider_86 (1)Σε μπίζνες εκατομμυρίων ευρώ έχει μετατραπεί η αγωνία εκατοντάδων χιλιάδων ανέργων πολιτών στη χώρα μας, μέσω των Κέντρων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) που ελέγχονται από παντοδύναμα κυκλώματα οικονομικών παραγόντων, ακόμη και ιδιοκτητών ΜΜΕ.

Τεράστια χρηματικά ποσά δόθηκαν τα τελευταία χρόνια με περίεργες διαδικασίες σε ένα παρασιτικό κύκλωμα, που φημολογείται  ότι είχε τα πλοκάμια του στο υπουργείο Εργασίας και γνώριζε έγκαιρα, αν δεν ήλεγχε, το σχεδιασμό  των προγραμμάτων για τους ανέργους  με αποκορύφωμα το σκανδαλώδες και πολύκροτο «voucher».

Η απίστευτη «φάμπρικα»  της διαπλοκής , με κέρδη πολλών εκατομμυρίων ευρώ,  αποδεικνύεται ότι είχε στηθεί επί ημερών της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου και βασιζόταν καθαρά στην εκμετάλλευση των χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων, που είχαν ως σκοπό – θεωρητικά– την προώθηση της απασχόλησης και την καταπολέμηση της ανεργίας.

Στην Ηλεία των χιλιάδων ανέργων , δοθηκαν  δεκάδες εκατομμύρια ευρώ σε ΚΕΚ,  ιδιοκτήτες των οποίων είναι και ιδιοκτήτες ΜΜΕ !Αναλυτικός κατάλογος με τα ιλιγγιώδη ποσά . Σοβαρές καταγγελίες από καταρτιζόμενους για απάτη σε βάρος τους .   

Διαβάστε επίσης : http://www.koutipandoras.gr/article/152987/sto-hot-doc-poy-kykloforei-megala-daneia-megali-diaploki

Περισσότερα στο HOT DOC που κυκλοφορεί την Πέμπτη 15 .10 .2015

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Κομπίνες, Πολιτική, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed