ΚΕΚ : Η ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟ HOT DOC

15 Οκτωβρίου 2015 | By

???????????????????????????????Πάνω από 20 εκ. ευρώ στα ΚΕΚ της Ηλείας !

Στην Ηλεία το ζήτημα της λειτουργίας των Κέντρων Επαγγελματικής Κατάρτισης σε σχέση με το υψηλό ποσοστό της ανεργίας που εμφανίζεται στον νομό , παρουσιάζει μια άκρως αντιφατική και σουρεαλιστική εικόνα υπέρ των επιχειρηματιών ιδιοκτητών ΚΕΚ.

???????????????????????????????Πίσω από την λειτουργία των οχτώ πιστοποιημένων Κέντρων Επαγγελματικής Κατάρτισης , όπως αυτά καταγράφονται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΟΠΠΕΠ ( Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού) υπάρχουν επιχειρηματίες , τοπικοί οικονομικοί παράγοντες αλλά και ιδιοκτήτες ΜΜΕ !

???????????????????????????????Στον νομό βάση των στατιστικών στοιχείων , υπάρχουν σήμερα  πάνω από 14.000 άνεργοι που προσπαθούν να επιβιώσουν μέσω  οικονομικής κρίσης  βιώνοντας δραματικές στιγμές οι ίδιοι και οι οικογένειές τους.

Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τους «επώνυμους» ιδιοκτήτες των ΚΕΚ που φέρονται να έχουν πάρει τα τελευταία χρόνια εξωφρενικά υπέρογκα χρηματικά ποσά για την εφαρμογή προγραμμάτων σχετιζόμενων με την εκπαίδευση και την ανεργία.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του περιοδικού HOT DOC που κυκλοφορεί στα περίπτερα   

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Καταστροφές, Κομπίνες, Πολιτική, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed