ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΝΑΣ ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΡΤ

3 Νοεμβρίου 2015 | By

11221400_10206560466466166_5471868875518863012_n

ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ

Ενας καλός μου φίλος ασυμβίβαστος συνάδελφος  και μαχητικός δημοσιογράφος ο Γιώργος Μαρινόπουλος , είναι μεταξύ των υποψηφίων για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ.

Απλός, αυθόρμητος και αγνός ο Γιώργος,  αποφάσισε έτσι απλά , χωρίς κομματικά πατροναρίσματα και υπόγειες διαδρομές , να συμμετέχει με διαφάνεια και αξιοπρέπεια στις προσεχείς εκλογές,  για την θέση στο ΔΣ της ΕΡΤ , όχι για την δική του βόλεψη αλλά για να προσφέρει στους συναδέλφους του .

Είναι αυτός που τις μαύρες ημέρες του λουκέτου της ΕΡΤ , μαζί με άλλους συναδέλφους , δεν κρύφτηκε αλλά βγήκε μπροστά και είπε τα πράγματα με το όνομά τους καυτηριάζοντας το άδικο .

Είναι αυτός που όταν έβγαζα κάποτε ειδήσεις φωτιά στην «Ελευθεροτυπία» όπου εργαζόμουν για επώνυμους τοπικούς παράγοντες και κρατικούς υπαλλήλους που είχαν παραβατική συμπεριφορά, δεν κώλωνε αλλά πάντα έβγαζε την είδηση στην ΕΡΤ , σε αντίθεση με άλλους που σιωπούσαν προκλητικά.

Ο Γιώργος  έχει ένα ελάττωμα και νομίζω ότι γι αυτό θα πρέπει να ψηφιστεί από τους συναδέλφους του στο ΔΣ της ΕΡΤ.

Δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για τα δικά του τα προβλήματα η την δική του επαγγελματική αποκατάσταση ακόμα και όταν ήταν κλειστή η ΕΡΤ αλλά με αγάπη , ενδιαφέρον και θέληση στεκόταν , στάθηκε και στέκεται στα προβλήματα όλων των  συναδέλφων του και το κυριότερο …τα κάνει δικά του.

Ζει μαζί τους τον πόνο της απόλυσης, της απληρωσιάς, της αγωνίας του αύριο και πάντα ηθικά αλλά και υλικά όσο μπορεί, συμπαραστέκεται σε αυτά με αγνότητα χωρίς να περιμένει καμιά ανταπόδοση . Απλά έτσι όπως το λέει η καρδιά του.

Για τους εργαζόμενους της ΕΡΤ λοιπόν , τι άλλο καλύτερο από έναν συνάδελφο όπως ο Γιώργος Μαρινόπουλος στο ΔΣ της ΕΡΤ ;

Tags:

Category: Αμακιγιάριστα, Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Πολιτική, Τύπος

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed