ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΕΧΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΡΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

20 Απριλίου 2016 | By

tsaousis-1_1ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ

Με ύβρεις και απειλές , οι «γνωστοί – άγνωστοι» ακροδεξιοί κύκλοι και οι φασίστες της Ηλείας , επιχείρησαν να τρομοκρατήσουν προ ημερών τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας Κώστα Τσαούση, επειδή αυτός και όλα τα μέλη του ιατρικού συλλόγου που εκπροσωπεί , αποφάσισαν να βοηθήσουν τους 340 Σύρους πρόσφυγες που βρίσκονται στον χώρο φιλοξενίας της ξενοδοχειακής μονάδας LM Μυρσίνης στον δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης.

« Ηταν λίγο μετά τις 11 το βράδυ όταν χτύπησε το κινητό μου τηλέφωνο . Παρατήρησα ότι η κλήση ήταν με απόκρυψη . Απάντησα καθώς υπέθεσα ότι ήταν κάποιος ασθενής. Κάποιος που συστήθηκε ως μέλος της Χρυσής Αυγής μου επιτέθηκε φραστικά με απειλητικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς , επειδή όπως είπε βοηθάμε τους Σύρους πρόσφυγες και όχι τους Ελληνες. Προσωπικά δεν μπορώ να γνωρίζω ότι προερχόταν όντως ο υβριστής από τους κόλπους της Χρυσής Αυγής. Σίγουρα όμως εκπροσωπούσε το ακροδεξιό και φασιστικό κομμάτι της Ηλείας που αντιτίθεται στην προσπάθειά μας να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους. Χωρίς να υπολογίζει οτι ανάμεσά τους βρίσκονται πάνω από 200 παιδιά» – ανέφερε στο www.apokalypseis.com ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγους Αμαλιάδας Κώστας Τσαούσης .

Σημειώνεται ότι πριν από μερικές εβδομάδες , ακροδεξιοί και φασίστες στην Ηλεία επιχείρησαν με ποικίλους τρόπους να δημιουργήσουν έναταση με αφορμή την φιλοξενία των Σύρων προσφύγων στην Μυρσίνη Ηλείας. Ομως η τοπική κοινωνία και οι φορείς απομόνωσαν της φασιστικές φωνές μίσους και αγκάλιασαν τους πρόσφυγες στέλνοντας παντού μηνύματα αγάπης και αλληλεγγύης .-

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Πυρόπληκτοι, Ράδιο "αποκαλύψεις", Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed