ΗΛΕΙΑ: ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ «ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΕΣ» – ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ «ΜΕΓΑΛΕΙΩΤΑΤΟ» ! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

23 Απριλίου 2016 | By

13015626_1080600245336759_7937861512272996780_nΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ

Σάλο έχουν προκαλέσει στην Ηλεία δύο πρωτοφανή περιστατικά που συνέβησαν στην περιοχή με αφορμή την αφή και το πέρασμα της Ολυμπιακής Φλόγας.

Το πρώτο περιστατικό συνέβη στον χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας στην διάρκεια της τελετής της Αφής , με πρωταγωνιστή τον δήμαρχο της πόλης Ευθύμιο Κοτζιά ο οποίος στο πλαίσιο της προσφώνησης των επισήμων, μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, χαιρέτησε στην ομιλία του τον τέως βασιλιά Κωνστανίνο Γλύξμπουργκ αποκαλώντας τον «μεγαλειώτατο» !!! ενώ του έκανε και χαρακτηριστικό νεύμα .

Με την προσφώνηση «μεγαλειώτατε» είχε υποδεχθεί τον Γλύξμπουργκ ο δήμαρχος της Αρχαίας Ολυμπίας και μια μέρα νωρίτερα στην επίσημη δεξίωση το βράδυ της Τετάρτης στο ξενοδοχείο Olympic Village στην Ολυμπία.

Εκεί ο Ευθύμιος Κοτζιάς, ανάμεσα στις προσφωνήσεις προέδρων της ΔΟΕ, της ΔΟΑ της ΕΟΕ, του υπουργού και άλλων, ακούστηκε να λέει ξανά το “μεγαλειότατος” για τον Κωνσταντίνο!

Επίσης σάλο και ποικίλα σχόλια προκάλεσε στον Πύργο Ηλείας η υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας με τσολιάδες και κουμπουριές έξω από το δημαρχείο της πόλης παρουσία επισήμων και πλήθος κόσμου.

Οι τοπικοί φορείς και οι πολίτες κατήγγειλαν την δημοτική αρχή Πύργου για προωτοφανές «καρακιτσαριό» σημειώνοντας ότι το παγκόσμιο σύμβολο της ειρήνης και της εκεχειρίας είναι αδιανόητο να το υποδέχεσαι με πυροβολισμούς και κουμπούρια…

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Πολιτική, Ράδιο "αποκαλύψεις", Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed