ΣΤΟΧΟΣ ΑΔΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ – ΚΥΛΛΗΝΗΣ

4 Ιουλίου 2016 | By

dimarxos_moro_andravida_tempo24.gr__0

Απάντηση σε όσους επιχειρούν να συκοφαντήσουν τον δήμαρχο Ανδραβίδας Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ και να τον συνδέσουν με το επεισόδιο που συνέβη προ ημερών ανάμεσα σε δύο συγγενικά πρόσωπα στην παραλία της Κυλλήνης , έδωσε με γραπτή ανακοίνωση η παράταξή του .

Ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής του έχουν γίνει κατά το παρελθόν στόχος από διάφορα φασιστικά στοιχεία της ευρύτερης περιοχής τα οποία με υβριστικά και απαξιωτικά σχόλια στο διαδίκτυο εκφράζουν την ρατσιστική τους διάθεση και το μίσος για την φιλοξενία των Σύρων προσφύγων και των παιδιών τους , στην ξενοδοχειακή μονάδα του lm στην Μυρσίνη Ηλείας.  

 Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

«Με αφορμή το άτυχο περιστατικό με επίκεντρο την Πρόεδρο του Τοπικού Διαμερίσματος Κυλλήνης, κα Δήμητρα Φιτσάλου και επειδή το όλο θέμα είναι φανερό πως επιχειρείται να αποκτήσει πολιτικές διαστάσεις, με ευθύνη της μείζονος μειοψηφίας και προσωπικά, του επικεφαλής της Ανδρέα Κορομηλά, ο οποίος εξέδωσε μια κατάπτυστη και αβάσιμη εμπρηστική ανακοίνωση, η παράταξη «Συμφωνία Πολιτών» συνεδρίασε εκτάκτως, υπό την Προεδρία του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης και κατέληξε στα εξής:

1.Η βία είναι ξένη προς τις πεποιθήσεις της Δημοτικής μας παράταξης, όπως και ο ρατσισμός. Αυτό το έχουν αποδείξει, τόσο τα μέλη της παράταξης, όσο και ο Δήμαρχος Ναμπίλ-Ιωσήφ Μοράντ, ο οποίος, αν και είναι θύμα διαρκών ρατσιστικών επιθέσεων, ουδέποτε προσέφυγε στην Δικαιοσύνη για τον ποινικό κολασμό των υβριστών του, μεταξύ των οποίων και η κα Φιτσάλου.

2. Το συγκεκριμένο περιστατικό είναι πολιτικά καταδικαστέο και σε οποιαδήποτε περίπτωση αντίθετο με τις αρχές της παράταξης και του Δημάρχου.

3. Η παράταξη καταδικάζει ομόφωνα την εμπρηστική και ανεύθυνη στάση και την δήλωση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Ανδρέα Κορομηλά, ο οποίος επιχειρεί να κερδοσκοπήσει πολιτικά πάνω σε ένα άτυχο περιστατικό σύγκρουσης δύο συγγενικών προσώπων. Μάλιστα, εξουσιοδότησε τον Δήμαρχο, προκειμένου αυτός να προβεί σε ενεργοποίηση δικαστικών μέτρων, σε περίπτωση που δεν ανακληθεί δημόσια η απόδοση κατηγορίας περί «ηθικής αυτουργίας του Δημάρχου» στο συμβάν.

4. Για το λόγο ότι εξαιτίας του περιστατικού έχουν υποβληθεί και από τις δύο εμπλεκόμενες πλευρές μηνύσεις, οφείλουμε όλοι να περιμένουμε τα σχετικά πορίσματα των αρμοδίων Αρχών.

5. Η παράταξη εύχεται στην Πρόεδρο της Τ.Κ. Κυλλήνης, ταχεία ανάρρωση από τα όποια αποτελέσματα του συμβάντος, τυχόν, διαπιστώσουν οι Ιατροί του Εθνικού Συστήματος Υγείας».

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Πολιτική, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed