Από το Λουξεμβούργο στο ΚΕΠΕΠ Λεχαινών !

26 Ιουλίου 2016 | By

κεπεπ1

Ταξίδι εθελοντών με μηχανές !

Ηχηρό μήνυμα αγάπης και ενδιαφέροντος στους φιλοξενούμενους του ΚΕΠΕΠ Λεχαιών Ηλείας στέλνει η ομάδα των Ελλήνων και ξένων εθελοντών που πέρασε κατά το παρελθόν από το ίδρυμα της φρίκης.

(Διαβάστε σχετικάhttp://apokalypseis.com/?p=585 )

Εκτός από την προσπάθειά τους να βελτιώσουν το ίδρυμα και τις συνθήκες φιλοξενίας και περίθαλψης των ενηλίκων και ανηλίκων που φιλοξενούνται εκεί  ( ΔΕΙΤΕ :kepepchildren.blogspot.gr) ,η πρωτοβουλία εθελοντών Charity Challenge Luxemburg, ευαισθητοποιημένη από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι φιλοξενούμενοι του ΚΕΠΕΠ, είναι στα μισά του ταξιδιού της από το Λουξεμβούργο προς τα Λεχαινά.

κεπεπ2Οπως είπε στο www.apokalypseis.com o Δημήτρης Βούτσινος φίλος της ομάδας των ταξιδιωτών από το Λουξεμβούργο και μέλος της εθελοντικής πρωτοβουλίας , η πρωτοβουλία εθελοντών Charity Challenge Luxemburg δημιουργήθηκε to 2013 από μια ομάδα εθελόντων από το Λουξεμβούργο.

Mε την στήριξη της ΜΚΟ Hand an Hand στηρίζουν ανθρωπιστικούς σκοπούς. Από τον Δεκέμβριο του 2014, μετά το ρεπορτάζ του BBC για το ΚΕΠΕΠ Λεχαινών, μέχρι σήμερα,  διοργάνωσαν φιλανθρωπικές εκδηλώσεις για να συγκεντρώσουν πόρους.

photo-mesa-apo-KEPEP-LEchainwn-VIII Με δύο σκούτερ και ένα βάν, o  Σερζ, ο Κέβιν, η Μανόν και η Σουζάν, διανύουν 2700χλμ για να επισκεφθουν το ίδρυμα και να συνεισφέρουν υλικά και ηθικά στο πρόγραμμα αποιδρυματοποίησης που ξεκίνησε εκεί.

 Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε την διαδρομή των 2. 700χλμ της ομάδαςhttps://track.gs/tntZrb

Κι εδώ τις εντυπώσεις τους  μέχρι τώρα :  https://www.facebook.com/charitychallenge/

» Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε , ολόκληρη την τοπική κοινωνία  και τους τοπικούς φορείς της Ηλείας στην ευχαριστήρια εκδήλωση που διοργανώνουμε για αυτούς στον κινηματογράφο Άστρον,που παραχώρησε  ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης και να μας βοηθήσετε να διαδώσουμε το θετικό αυτό μήνυμα. Ομως λόγω της φύσης του ταξιδιού, δεν έχει καθορισθεί ακριβής ημέρα και ώρα και θα σας ενημερώσουμε σχετικά  συντομα.» – τόνισε ο κ. Βούτσινος και αποκάλυψε ότι πρόθεση των εθελοντών από το Λουξεμβούργο είναι μεταξύ άλλων και το να δωρίσουν τις μηχανές τους προκειμένου να συμβάλλουν θετικά στην καλυτέρευση του ιδρύματος . –photo-mesa-apo-KEPEP-LEchainwn-II

 

 

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Πολιτική, Ράδιο "αποκαλύψεις", Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed