Στέλιος Βορίνας : «Ο Αρειος Πάγος να ερευνήσει άμεσα τις αποκαλύψεις του Documento γιά το «πλυντήριο κακουργημάτων» του Εφετείου Πατρών.

28 Φεβρουαρίου 2017 | By

Παρέμβαση με άρθρο του στην εφημερίδα Documento έκανε ο έμπειρος δικαστικός συντάκτης Στέλιος Βορίνας με αφορμή το ρεπορτάζ για το «πλυντήριο κακουργημάτων» του Εφετείου Πατρών. Ο δημοσιογράφος ζητά από την ηγεσία των δικαστικών Αρχών να παρέμβουν άμεσα και να ερευνήσουν το θέμα ενώ χαρακτηρίζει ως προκλητικό το Βούλευμα του Εφετείου Πάτρα που δίνει «συγχωροχάρτι» στον επιχειρηματία που κατέγραφε παράνομα τις συνομιλίες του με κρατικούς λειτουργούς …


Του Στέλιου Βορίνα

Σε «δικαστικές απορρυπάνσεις» φαίνεται να ειδικεύονται κάποιοι λειτουργοί της Δικαιοσύνης που υπηρετούν στο Εφετείο Πατρών, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο προηγούμενο φύλλο της εφημερίδας μας ο καλός συνάδελφος Μάκης Νοδάρος .

Διάβασα με προσοχή το ρεπορτάζ για τα περίεργα τρίγωνα εφετών , δικηγόρων και δικαστικών υπαλλήλων και την στενή επαφή με εγκληματίες «λευκού κολάρου» και θεωρώ δεδομένο ότι θα υπάρξει άμεση επέμβαση από την ηγεσία της Δικαιοσύνης .

Δεν μπορεί τέτοιου είδους καταγγελίες να μην διερευνώνται και οι εμπλεκόμενοι να παραμένουν στο απυρόβλητο συνεχίζοντας ανενόχλητοι την εγκληματική τους δράση. Περιμένω λοιπόν να κληθεί εδώ και τώρα ο δημοσιογράφος από τους αρμόδιους, προκειμένου να καταθέσει όλα τα στοιχεία που έχει στην κατοχή του .

Και μη σπεύσουν κάποιοι να πουν ότι η ουσιαστική κρίση των δικαστών είναι ανεξέλεγκτη. Διότι για παράδειγμα , μια από τις υποθέσεις που αναφέρει ο Νοδάρος , αφορά επιχειρηματία ο οποίος υπέκλεπτε όλες τις συνομιλίες που είχε με κρατικούς υπαλλήλους την ώρα που βρίσκονταν σε υπηρεσία (δημάρχους , αστυνομικούς, δημοτικούς υπαλλήλους).

Όμως το Συμβούλιο Εφετών Πατρών τελικά τον αθώωσε με βούλευμα από την κατηγορία της κακουργηματικής παραβίασης κατά συρροή του απορρήτου των προφορικών συνομιλιών με ένα σκεπτικός πρωτοφανές. Έκρινε ότι ο κατηγορούμενος και για άλλα σοβαρά αδικήματα επιχειρηματίας έκανε την παράνομη καταγραφή προκειμένου να έχει αποδεικτικά στοιχεία για τυχόν πράξεις η παραλείψεις των υπαλλήλων .

Εγώ πάντως εφόσον ο Αρειος Πάγος δεν πράξει τα δέοντα τουλάχιστον γι αυτό το βούλευμα – σκάνδαλο , ετοιμάζομαι να ανοίξω μαγαζί και να πουλάω μαγνητοφωνάκια για τις υποκλοπές συνομιλιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ «ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ» ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ :  http://www.documentonews.gr/article/krayges-kai-psithyroi-gia-ypogeies-diadromes-sto-efeteio-patrwn

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Ελευθεροτυπία, Επώνυμες απόψεις, Ζαχάρω, Κομπίνες, Πολιτική, Πυρόπληκτοι, Ράδιο "αποκαλύψεις", Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed