Ερευνα στην εφημερίδα Documento: Περιβάλλον και τουρισμός του Ιονίου , θυσία στον βωμό των υδρογονανθράκων

14 Απριλίου 2017 | By

Την ώρα που τα αργυρώνητα παπαγαλάκια των ΜΜΕ της Δυτικής Ελλάδα δημοσιεύουν, με το αζημίωτο , αβανταδόρικα ρεπορτάζ για την εξόρυξη πετρελαίου στην περιοχή η εφημερίδα Documento αποκαλύπτει:
Περιβάλλον και τουρισμός του Ιονίου , θυσία στον βωμό των υδρογονανθράκων .- Στην πιο σεισμογενή περιοχή της Ευρώπης επιχειρείται εξόρυξη πετρελαίου ανάμεσα σε τρία Εθνικά Πάρκα με μελέτες «μαϊμούδες» .

Αποκλειστικό: Δίωξη για κακούργημα στον Μιχάλη Σάλλα, τον επί 25 χρόνια ισχυρό άντρα της τράπεζας Πειραιώς.

Στο πόρισμα – κόλαφο του οικονομικού εισαγγελέα, αποκαλύπτεται ότι ο Μιχάλης Σάλλας – καθώς και άλλα μεγαλοστελέχη της Πειραιώς – χρησιμοποίησε την τράπεζα για να κάνει αγοραπωλησίες ακινήτων και αγορές μετοχών μέσω εταιρειών συμφερόντων του ιδίου και μελών της οικογένειάς του, ζημιώνοντας έτσι την Πειραιώς με εκατομμύρια ευρώ.

Οι μπίζνες της οικογένειας Στουρνάρα με αποφάσεις Άδωνη Γεωργιάδη και τεχνογνωσία… ΚΕΕΛΠΝΟ. Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για τις τριγωνικές σχέσεις.

Εθνική Ασφαλιστική: Ο υπόγειος ρόλος της Goldman Sachs και στελεχών της Εθνικής Τράπεζας στη διαγωνιστική διαδικασία για την πώληση της μεγαλύτερης θυγατρικής του ομίλου

Αποστολή Τουρκία: Και θέλει και φοβάται το δημοψήφισμα ο Ερντογάν. Συνέντευξη στην απεσταλμένη του Documento, Εύη Απολλωνάτου, του Τούρκου καθηγητή Πολιτικών Επιστημών και συγγραφέα Γιουκσέλ Τασκίν.

Υγεία: Γιατί κανάλια και εφημερίδες «έθαβαν» τα σκάνδαλα στον χώρο της υγείας. Ο πακτωλός των διαφημιστικών κονδυλίων και οι κουμπαριές.

Co-Media Dell’ Arte: Πέτρος Γαϊτάνος, ο Σάκης Ρουβάς του Πάσχα

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Καταστροφές, Κομπίνες, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed