Πύργος: Συλλαλητήριο ακροδεξιών για την Μακεδονία με την στήριξη της Χρυσής Αυγής !

16 Μαρτίου 2018 | By

Πρόσωπα του ακροδεξιού χώρου με ρατσιστικές αντιλήψεις,   υμνητές του Μεταξά , κομουνιστοφάγοι  και χρυσαυγίτες βρίσκονται μεταξύ άλλων ανάμεσα στους υποστηρικτές και στους  συντονιστές του «πατριωτικού» συλλαλητηρίου για την Μακεδονία που έχει προγραμματιστεί για τις 18 Μάρτη στον Πύργο Ηλείας υπό τις δημόσιες …ευλογίες του τοπικού μητροπολίτη Γερμανού.

Του Μάκη Νοδάρου

Ενδεικτικό του «πατριωτικού φιάσκου» που επιχειρούν να στήσουν οι ανωτέρω με πρόσχημα το θέμα της Μακεδονίας είναι το γεγονός ότι μέχρι αυτή την στιγμή κανένα κόμμα σε επίπεδο νομαρχιακών επιτροπών Ηλείας δεν έχει ανακοινώσει  ότι  συμμετέχει επίσημα στο συλλαλητήριο.

Στο συλλαλητήριο που διαφημίζεται και στην ιστοσελίδα του τμήματος της Χρυσής Αυγής Νομού Ηλείας,  https://xapyrgos.wordpress.com/ ένας εκ των δύο ομιλητών θα είναι ο δήμαρχος του Αργους Δημήτρης Καμπόσος ( είχε αμφισβητήσει ευθέως τους νεκρούς του Πολυτεχνείου σε ανάρτησή του – δείτε : http://www.topontiki.gr/article/247164/prokalei-o-dimarhos-argoys-paramythi-oi-nekroi-toy-polytehneioy-leei-kai-anarta )  και ο Γιώργος Δόξας πρώην υποψήφιος βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας στην Ηλεία …

Ενδιαφέρον έχουν τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής που παρευρέθηκαν μάλιστα σε σχετική σύσκεψη στο Αργος .

Ενας εξ αυτών είναι ο Γεώργιος Κουρκούτας καθηγητής φιλόλογος άρθρα του οποίου υπέρ του Μεταξά ! δημοσιεύονται στην επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος της Χρυσής Αυγής Ηλείας . ( Δείτε εδώ :  https://xapyrgos.wordpress.com/2013/08/04/4%CE%B7-%CE%91%CF%85%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%A4%CF%81%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%99%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9/.

Οι θέσεις του Γιώργου Κουρκούτα προωθούνται και από την εφημερίδα Ελεύθερος Κόσμος ( δείτε εδώ :  http://www.elkosmos.gr/tag/georgios-kourkoutas/ ) ενώ ο ίδιος συμμετέχει ως ομιλητής σε μνημόσυνα πεσόντων κατά τον εμφύλιο πόλεμο όπου παρόντες είναι και μέλη της Χρυσής Αυγής ( δείτε εδώ – http://www.elkosmos.gr/gia-16i-sinechi-chronia-timithikan-i-pesontes-stin-chavarovrisi/ )

Ενα ακόμη πρόσωπο της οργανωτικής επιτροπής του συλλαλητηρίου των «πατριωτών» στον Πύργο Ηλείας είναι και ο δημοτικός σύμβουλος του Πύργου Χάρης Μιχαλακόπουλος.

Εκτός από την ρητορική μίσους κατά των μεταναστών που έχει εκφράσει δημοσίως  ο κ. Μιχαλακόπουλος εμφανίζεται ( σ.σ σήμερα έχει αποχωρήσει ) να είναι ένα από τα ιδρυτικά στελέχη  της  «ΛΑ’Ι’ΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ» ΛΕΠΕΝ  με επικεφαλής τον Χρήστο Ρήγα που σχετιζόταν με το κόμμα της γαλλικής Ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν… ( διαβάστεhttp://www.iliaoikonomia.gr/%CE%BB-%CE%B5-%CF%80-%CE%B5%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CF%8D )

Το Μάρτη του 2016 ο με ένα πρωτοφανές προκλητικό και άκρως συκοφαντικό κείμενο που ανέβασε ως σχόλιο σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο  δημοτικός σύμβουλος του Πύργου Ηλείας Χάρης Μιχαλακόπουλος , επιτέθηκε στον δημοσιογράφο Μάκη Νοδάρο επειδή σε ραδιοφωνική του εκπομπή υποστήριξε τους Σύρους πρόσφυγες που επρόκειτο να εγκατασταθούν σε ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Μυρσίνη Ηλείας

Στην ίδια ανάρτηση ο δημοτικός σύμβουλος του Πύργου Ηλείας , επιτέθηκε  με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς κατά του συντονιστή του ΚΕΕΡΦΑ Πέτρου Κωνσταντίνου , που φιλοξένησε ο Μ. Νοδάρος στην εκπομπή του . Αφησε αιχμές ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ όπου ανήκει ο δημοτικός σύμβουλος της Αθήνας  Π.Κωνσταντίνου έχει σχέσεις με την CIA και με ΜΚΟ και τον κατηγόρησε  ψευδώς δημόσια , ότι είναι ένας εκ των κατηγορουμένων για την υπόθεση των θανάτων στην Marfin πριν από μερικά χρόνια στην διάρκεια διαδήλωσης , επισημαίνοντας μάλιστα ότι η δίκη του δεν έχει γίνει ακόμη!

( διαβάστε σχετικάhttp://apokalypseis.com/?p=7185   )

Εντύπωση προκαλεί στο θέμα του συλλαλητηρίου των «πατριωτών»  η στάση της ΕΡΑ Πύργου η οποία αγνοώντας προκλητικά τις ακραίες απόψεις των διοργανωτών προωθεί το κάλεσμα του τοπικού μητροπολίτη για συμμετοχή των πολιτών.

( Διαβάστε εδώ :  http://www.erapirgou.gr/tin-kyriaki-to-syllalitirio-gia-ti-makedonia/ )

 

 

 

 

 

Tags:

Category: Αμακιγιάριστα, Αποκαλύψεις, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Κομπίνες, Πολιτική, Ράδιο "αποκαλύψεις", Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Αγαπητέ Μάκη Νοδάρε,
    δεν λειτουργείς με την πλήρη έννοια της δημοσιογραφικής δεοντολογίας αναφερόμενος σε ό,τι σε βολεύει. Τα δεκάδες άρθρα μου είναι ελεύθερα στο Διαδίκτυο και μπορεί να τα παραθέσει ή να ανιιγράψει όποιος θέλει, αρκεί να μην τα αλλοιώνει. Δεν έκρυψα ποτέ τις ιδέες μου, που φυσικά δεν ταυτίζονται με ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ.

    Όποιος Ηλείος θέλει, μπορεί να έλθει στις εκδηλώσεις όπου ομιλώ ή είμαι διοργανωτής. Είμαι ελεύθερος να ομιλώ και να γράφω, να προβάλω τις ιδέες μου, αλλά και τις επιστημονικές μου θέσεις (όπως είναι οι έρευνές μου για την Ιστορία). Δεν κρύφτηκα, δεν λούφαξα και δεν θα λουφάξω, διότι δεν έχω υστεροβουλία ή ιδιοτέλεια. Αγαπώ την Πατρίδα μου και είμαι υπερήφανος για αυτήν, όταν μάλιστα διδάσκω στα Σχολεία μας την μεγάλη Ιστορία του Πολιτισμού μας. Αν αυτό δεν αρέσει σε κάποιους, δεν φταίω εγώ, ούτε με νοιάζει.

    Δεν φοβάμαι και ούτε ζητώ την άδεια κανενός.

    Μην καταφεύγεις λοιπόν σε ετικέτες, που μόνο αναξιοπιστία προσθέτουν στα δικά σου κείμενα. Το 1994, σου υπενθυμίζω ότι είχε γίνει ανάλογο Συλλαλητήριο στον Πύργο με οργανωτές στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. (που τότε κυβερνούσε)και κεντρικό ομιλητή τον αείμνηστο Καθηγητή Κυριάκο Μαντζιβή, το μέλος του ΠΑ.Μ.Ε. Τότε με τα ίδια συνθήματα όλοι οι κάτοικοι του Πύργου συμμετείχαν με γνώμονα μόνο την αγάπη για την Πατρίδα και την Μακεδονία.

    Στο πλευρό του Συλλαλητηρίου για την Μακεδονία είναι εκατοντάδες Ηλείοι (θα αναγνωσθεί και σχετικό του πατριωτικό μήνυμα για την Μακεδονία αύριο), που μας γνωρίζουν προσωπικά ως Οργανωτική Επιτροπή και ξέρουν την αγάπη μας για την Πατρίδα και την Μακεδονία και μας εμπιστεύονται.

    Αν συνεχίζεις την τακτική να γράφεις όλα αυτά. μειώνεις την δική σου αξιοπιστία, ενώ αποδεικνύεις ότι συμπλέεις απερίφραστα με τους ξένους παραχαράκτες της Ελληνικής Ιστορίας και εν Ελλάδι υπηρέτες τους. όλους αυτούς που ετοιμάζουν αλλαγές στα Βαλκάνια και περιορισμό της Ελληνικής Κυριαρχίας.

    Στο χέρι σου είναι να διαλέξεις.
    Στα γράφω με την ελπίδα ότι θα αποκαταστήσεις την αδικία.
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΤΑΣ

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed