Ηλεία: Αυτοδιοικητικοί εμφανίζονται ως ειδήμονες και κάνουν δώρα μεταξύ τους… Rapid Test !

29 Απριλίου 2020 | By

Σουρεαλιστικές καταστάσεις συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στην Ηλεία με αφορμή την πανδημία του Covid -19 .

Αυτοδιοικητικοί παράγοντες έχοντας χάσει το μέτρο της σοβαρότητας και παραβλέποντας την αγωνία των συμπολιτών τους,  εμφανίζονται στον τοπικό Τύπο ως ειδικοί για την αντιμετώπισης της πανδημίας.

Αποδέκτης του «σπάνιου» δώρου έγινε χθες ο γιατρός στο επάγγελμα δήμαρχος του Πύργου Ηλείας Τάκης Αντωνακόπουλος. Δωρητής του Rapid Test, ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «Αναγέννηση» Χάρης Μιχαλακόπουλος, γνωστός για την ακροδεξιά ρητορική του και την ακραία και ρατσιστική του αντίληψη σε βάρος των μεταναστών και των προσφύγων.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό ρεπορτάζ του τοπικού Τύπουο Χάρης Μιχαλακόπουλος, προσέφερε στο Δήμαρχο Παναγιώτη Αντωνακόπουλο, ένα σετ από αποτελεσματικά και διεθνώς εγκεκριμένα Rapid Test!

Μάλιστα ο κ. Αντωνακόπουλος μετά το δώρο έκανε και τις εξής δηλώσεις :

« Οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής πρέπει να προστατεύονται και να είναι πάντα αξιόμαχοι. Υπάλληλοι υπηρεσιών σαν τη Καθαριότητα, τη Βοήθεια στο Σπίτι, τη Πολιτική Προστασία, θα πρέπει να αντιμετωπίζουν προληπτικά, την πανδημία του νέου κορονοϊού. Τα τεστ θα είναι διαθέσιμα στους υπαλλήλους του δήμου, με πρωταρχικό στόχο την υγεία και την ασφάλεια του κοινωνικού συνόλου . Τα συγκεκριμένα τεστ σε λίγα μόλις λεπτά δίνουν ένα αξιόπιστο αποτέλεσμα, για την ύπαρξη ή όχι του ιού. Απαντούν 100 % για τη μη ύπαρξη της νόσου. Στη συνέχεια ο Δήμος θα προμηθευτεί κάθε αναγκαία ποσότητα από rapid test, για να καλύψει κάθε ανάγκη του προσωπικού.»

Η πρωτοφανής δωρεά προς τον δήμαρχο του Πύργου από δημοτικό σύμβουλο προκαλεί μεγάλα ερωτηματικά καθώς τα περιβόητα Rapid Test είναι όχι μόνο δυσεύρετα αλλά για να τα χρησιμοποιήσει κάποιος θα πρέπει να έχει ειδική πιστοποίηση και να βρίσκεται επίσης σε ειδική εξοπλισμένη υγειονομική μονάδα…

Επίσης ιατρικές πηγές που ρωτήθηκαν σχετικά ανέφεραν κατηγορηματικά ότι μέχρι στιγμής τα Rapid Test δεν είναι αξιόπιστα 100% όπως αναφέρει δημόσια ο δήμαρχος του Πύργου Ηλείας .

ΠΗΓΗ : https://www.documentonews.gr/article/hleia-aytodioikhtikoi-emfanizontai-ws-eidhmones-kai-kanoyn-dwra-metaxy-toys-rapid-test

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Κομπίνες, Πολιτική, Ράδιο "αποκαλύψεις", Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed