ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ

29 Μαρτίου 2013 | By

Ένας άνθρωπος που η Ηλεία γνώρισε μέσα από το ποδοσφαιρικό του ταλέντο, ο Νίκος Ιωάννου, δεν είναι πια κοντά μας. Έφυγε σε ηλικία 58 ετών ύστερα από μάχη με νευρολογική ασθένεια.

Ένας από τους πιο καλούς ποδοσφαιριστές στην ιστορία του Αίαντα Γαστούνης, έγραψε το όνομά του στις πιο χρυσές σελίδες της ομάδας. Ήταν ο ένας από τους δύο σκόρερ στο έπος του Αίαντα το 1987, όταν η ομάδα της Γαστούνης κατέκτησε το Κύπελλο Ερασιτεχνών κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Μορφή του ηλειακού ποδοσφαίρου το υπηρέτησε όχι μόνο ως ποδοσφαιριστής, αλλά τόσο ως προπονητής, όσο και ως παράγοντας. Φόρεσε τη βαριά φανέλα του Πανηλειακού στην εποχή της Β’ Εθνικής στα τέλη της δεκαετίας του 1970, ενώ αγωνίστηκε σε μεγάλες ομάδες της εποχής όπως μεταξύ άλλων τον ΠΑΟ Βάρδας, την Προοδευτική Μανολάδας, τον Ολυμπιακό Ζαχάρως και τον Ατρόμητο Καβασίλων.

Η οικογένεια του, οι φίλοι και οι συγγενείς του θα τον αποχαιρετίσουν στις 11 το πρωί του Σαββάτου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Γαστούνης.

http://olympiasports.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/item/%CE%B3%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CE%B7-%CE%BF-%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%B9%CF%89%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%AC-%CE%BC%CE%B1%CF%82

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed