ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ !

17 Δεκεμβρίου 2013 | By

Ποιος είναι τελικά ο ρόλος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας  στις επιχειρούμενες προκλητικές παρανομίες τοπικών αυτοδιοικητικών παραγόντων με το πρόσχημα του αδιεξόδου στη διαχείριση των απορριμμάτων;

Είναι άραγε ο αντικειμενικός και αποστασιοποιημένος ρόλος των οργάνων της τάξης απέναντι σε τοπικές διαμάχες ;

Η ο ρόλος του «μπαμπούλα»  που με τακτικές παρακράτους ασκεί βία και τρομοκρατεί πολίτες και δημοσιογράφους υπέρ επώνυμων παραγόντων της τοπικής αυτοδιοίκησης που παρανομούν προκλητικά γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια τους νόμους του κράτους , τις ανεξάρτητες αρχές και τους ελεγκτικούς μηχανισμούς ;

Ο κύριος που βλέπετε στην φωτογραφία να οδηγεί το αγροτικό αυτοκίνητο ,που δίνει σήμερα στη δημοσιότητα το www.apokalypseis.com είναι ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του Πύργου Ηλείας Παναγιώτης Φραγκαντώνης.

Υπόδικος,  με την κατηγορία της υποβάθμισης του περιβάλλοντος επειδή πριν από ένα περίπου χρόνο – με βάση το κατηγορητήριο – έδωσε εντολή παράνομα στους οδηγούς 4 απορριμματοφόρων του δήμου Πύργου να ρίξουν σκουπίδια στον κλειστό τότε ΧΑΔΑ των Λιμνών δίπλα στον ποταμό Αλφειό  για τον οποίον αντιδρούν σήμερα οι κάτοικοι. Η δίκη του  αναβλήθηκε πριν από μερικές εβδομάδες για 3η φορά για τις 11 Φεβρουαρίου 2014 !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ: http://apokalypseis.com/?p=3686

Δίπλα από τον υπόδικο αυτοδιοικητικό παράγοντα και μέσα στο όχημα βρίσκεται ένας από τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. Αν δείτε στο βίντεο που έχει τραβήξει το  www.ionionfm.gr ο αντιδήμαρχος οδηγεί το αγροτικό έχοντας δίπλα του τον αξιωματικό ενώ μπροστά του οι κάτοικοι στην περιοχή Φραγκαπήδημα διαμαρτύρονται για την χωματερή που πρόκειται να εγκατασταθεί σε αναδασωτέα από το 1985 έκταση.

Ο οδηγός του αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ , είναι αυτός που πρόσφατα σε δημόσια τοποθέτησή του στον ραδιοφωνικό σταθμό www.ionionfm.gr  χαρακτήρισε ως «μπούρδες και αέρα κοπανιστό » την  αυτοψία των τριών Επιθεωρητών Περιβάλλοντος του ΥΠΕΚΑ στον σκουπιδότοπο της ντροπής δίπλα από τον Αλφειό ενώ αμφισβήτησε ευθέως και το σχετικό Πόρισμα του Συνηγόρου του Πολίτη.

Ο συγκεκριμένος τύπος , χαρακτήρισε δημόσια «ως συμμορία» την δημοσιογραφική ομάδα του ενημερωτικού ραδιοφωνικού σταθμού Ionion FM και μας κατηγόρησε για «δημοσιογραφική αλητεία»,   επειδή τολμήσαμε να πούμε την αλήθεια στους πολίτες για το θέμα των Λιμνών Αλφειού . Μια αλήθεια που βασιζόταν και βασίζεται αποκλειστικά σε αυτοψίες , πορίσματα και επίσημα έγγραφα των αρμοδίων υπηρεσιών που ο κ. Φραγκαντώνης χαρακτήρισε ως «μπούρδες». ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ : http://apokalypseis.com/?p=3841

Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ και ο κ. Δένδιας θα πρέπει να μας εξηγήσουν , τι ήθελε ο αστυνομικός στο ίδιο όχημα με τον αντιδήμαρχο του Πύργου και αν είναι σωστό και ηθικό για το σώμα που εκπροσωπούν , ένας υπόδικος αυτοδιοικητικός παράγοντας που καταφέρεται προσβλητικά και απαξιωτικά κατά των ελεγκτικών μηχανισμών της Πολιτείας , να γίνεται  ο οδηγός ενός αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ  και μάλιστα μπροστά σε πολίτες που αντιδρούν στην μετατροπή της περιοχής τους σε σκουπιδότοπο.

Αυτή είναι άραγε η ίση αντικειμενική και αποστασιοποιημένη από τις τοπικές τριβές και τα προβλήματα ΕΛ.ΑΣ στην Ηλεία ;   

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ : http://www.youtube.com/watch?v=OLojjJUROy4&feature=c4-overview&list=UUvSR649RjFsQKLhrZS1YRVQ

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Κομπίνες, Πολιτική, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed