Η ΓΙΑΓΙΑ , Η ΕΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ Η «ΜΑΪΜΟΥ» ΕΤΑΙΡΕΙΑ!

30 Ιανουαρίου 2014 | By

ΤΟ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ HOT DOC ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ…   

Η Ευτυχία Λ. μια ανάπηρη και κατάκοιτη ηλικιωμένη γυναίκα που μένει στον Ασπρόπυργο Αττικής είναι ένα από τα μυστηριώδη πρόσωπα που χρησιμοποιούσαν τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης της Ηλείας , για να νομιμοποιήσουν τα έσοδα από τα  εγκλήματα κατά του περιβάλλοντος που διέπρατταν με την ταφή απορριμμάτων δίπλα σε ποτάμια και δασικές εκτάσεις .

Η ηλικιωμένη γυναίκα με βάση τα παραστατικά που βρέθηκαν στην κατοχή της εγκληματικής οργάνωσης  φερόταν να είχε εταιρεία με έδρα το Κορωπί η οποία φιλοξενούσε στις εγκαταστάσεις της τα σκουπίδια που μετέφερε εκεί ο εργολάβος Θεόδωρος Καράμπελας . 

Σε επιτόπια έρευνα των διωκτικών Αρχών του Υπουργείου Οικονομικών , διαπιστώθηκε ότι η ηλικιωμένη και ανάπηρη γυναίκα δεν είχε καμιά σχέση με τα απορρίμματα του Θ.Καράμπελα και καμιά απολύτως εμπορική δραστηριότητα . Επίσης η έδρα της εταιρείας της , όσο και η ίδια η εταιρεία ήταν ανύπαρκτη.

Το παράδοξο είναι ότι στην προσπάθειά του το HOT DOC να εντοπίσει την συγκεκριμένη γυναίκα μέσα από τις πληροφορίες του καταλόγου του ΟΤΕ , διαπιστώθηκε ότι στο τηλεφωνικό νούμερο που είναι καταχωρημένο στο όνομά της στην περιοχή του Ασπρόπυργου Αττικής, ανήκει σε άλλο πρόσωπο !

Η σφραγίδα της «μαϊμού» εταιρείας της ηλικιωμένης και ανάπηρης γυναίκας … Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ HOT DOC …

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Ελευθεροτυπία, Καταστροφές, Κομπίνες, Πολιτική, Τύπος

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed