«ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ» ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η (Ν)ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ

1 Αυγούστου 2014 | By

«Κατάπτυστη» χαρακτήρισε στην Ολομέλεια της Βουλής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Κοντονής,  την (ν)τροπολογία που επιχείρησαν να περάσουν για Τρίτη συνεχόμενη φορά οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλεία, Κώστας Τζαβάρας, Ανδρέας Μαρίνος, Γιώργος Κοντογιάννης και άλλοι δέκα «γαλάζιοι» βουλευτές , με σκοπό να παρέχουν όπως καταγγέλλεται  «προστασία»,  στους αυτοδιοικητικούς παράγοντες που διώκονται σε βαθμό κακουργήματος και βρίσκονται ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑhttp://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=01/08/2014&id=441743

Ο κ. Κοντονής ανέφερε μεταξύ άλλων στην Βουλή τα εξής :   

« Το να επανέρχεται όμως, κύριε Πρόεδρε, η γνωστή τροπολογία για να μην εκπίπτουν από τις θέσεις τους οι άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης εις βάρος των οποίων έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και τους έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι, για τρίτη φορά μέσα σε δέκα μέρες, αυτό είναι απαράδεκτο!

Κύριε Υπουργέ, έχουμε να σας πούμε τούτο μόνο, αυτό που είπαμε και στην κυρία Γεννηματά, η οποία ευτυχώς δεν δέχθηκε την τροπολογία: Μη συνδέσετε το όνομά σας με αυτό το κατάπτυστο κείμενο. Μην το κάνετε, κύριε Υπουργέ!» 

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Κομπίνες, Πολιτική, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed