ΔΩΡΑΚΙ ΤΡΙΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ !

21 Αυγούστου 2015 | By

L2

ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ  ΤΑΜΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥ ;

Του Μάκη Νοδάρου 

Τσιφλίκι του εξακολουθεί να θεωρεί το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου Ηλείας , ο πρόεδρός του , επιχειρηματίας – εκδότης Λεωνίδας Βαρουξής καθώς αποκαλύπτεται ότι με το Δημόσιο χρήμα σε καιρό οικονομικής κρίσης κάνει  δωράκι σε κυβερνητικό στέλεχος , η αξία του οποίου αντιπροσωπεύει  σχεδόν τους τρείς (3) μηνιαίους μισθούς ενός εργαζομένου.     

Το www.apokalypseis.com δίνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας , την απόφαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου Ηλείας ,  που δημοσιεύεται στη Διαύγεια ( Δείτε εδώ ολόκληρη την απόφαση   ΔΩΡΟ 3 ΜΙΣΘΟΙ !     ) και υπογράφει ο εκδότης – επιχειρηματίας – πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου σύμφωνα με την οποία , το δώρο που έκανε ο ίδιος προς την Αναπληρώτρια Υπουργό Τουρισμού  Έλενα Κουντουρά τον περασμένο Μάιο , στο πλαίσιο της επίσκεψής της στον Πύργο Ηλείας  ήταν αξίας 1.476 ευρώ !

L1Η ενέργεια του Ηλείου εκδότη – επιχειρηματία – προέδρου του ΛΤΠ, χαρακτηρίζεται από πολλούς πολίτες , άκρως προκλητική καθώς , την ώρα που χιλιάδες οικογένειες εργαζομένων στην Ηλεία  βιώνουν την οικονομική εξαθλίωση λόγω της οικονομικής κρίσης , αυτός διαχειρίζεται το δημόσιο χρήμα χωρίς να υπόκειται ουσιαστικά σε κανέναν έλεγχο από τον Δήμο Πύργου στον οποίον υπάγεται ως ΝΠΔΔ το Λιμενικό Ταμείο που διοικεί .   

Θυμίζουμε ότι πριν από μερικούς μήνες ο Λεωνίδας Βαρουξής με άλλη  προκλητική απόφαση του προσέλαβε ως υπεύθυνη Γραφείου Τύπου στο ΛΤΠ  ,  δημοσιογράφο που προσφέρει τις υπηρεσίες του στα ΜΜΕ όπου διευθύνει ο κ. Βαρουξής .

( δείτε εδώ :  http://apokalypseis.com/?p=6227 ) .

 

 

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Κομπίνες, Πολιτική, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed