ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΑΠΟ ΑΙΡΕΤΟ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ !

19 Νοεμβρίου 2015 | By

???????????????????????????????ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ 

Αίτηση – υπόμνημα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου , με σοβαρότατες αιχμές κατά των δικαστικών Αρχών του Εφετείου Πατρών , κατέθεσε στις 6 Νοεμβρίου 2015 ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον δήμο Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος .

Ο κ. Αντωνακόπουλος στο εξασέλιδο υπόμνημά του, ζητά να γίνει αναίρεση από τον Αρειο Πάγο,  στο 169/2015 Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Πατρών βάση του οποίου αφαιρέθηκε ο περιοριστικός όρος της εγγυοδοσίας των 30.000 ευρώ κατά του δημάρχου Πύργου Γαβρίλη Λιατσή , ο οποίος και παραπέμπεται με αμετάκλητο Βούλευμα σε δίκη για απιστία στην υπηρεσία του σε βαθμό Κακουργήματος !

Ο κ. Λιατσής ο οποίος υπεραμύνεται της αθωότητάς του και δηλώνει καθ όλα αθώος , αιτήθηκε την αφαίρεση των περιοριστικών του όρων επειδή η σχετική νομοθεσία προβλέπει ότι αιρετός που παραπέμπεται σε δίκη για κακούργημα και έχει περιοριστικούς όρους τίθεται σε αργία .

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Αντωνακόπουλος στο υπόμνημά του που δίνει σήμερα ολόκληρο στην δημοσιότητα το www.apokalypeis.com :

« Είναι νομικά αβάσιμο σε μια δικογραφία που διενεργείται ανάκριση για τόσα πολλά χρόνια και στην οποία εμπλέκονται τόσες δημόσιες αρχές, να προσκομίζονται σήμερα και μάλιστα στο πλαίσιο μιας αίτησης για άρση περιοριστικών όρων, μετά την έκδοση αμετάκλητου για τους διαδίκους βουλεύματος , δήθεν νεώτερα στοιχεία που όπως ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος έχουν να κάνουν με έγγραφα του 2006 !»

Ο κ. Αντωνακόπουλος επισημαίνει επίσης ότι :

« Επίσης είναι ανεπίτρεπτο με μια αίτηση για άρση περιοριστικού όρου να επανατίθενται υπό την κρίση του Συμβουλίου Εφετών τα ίδια στοιχεία της υπόθεσης , εν είδει εφέσεως. Το Συμβούλιο που ήρε τον περιοριστικό όρο σε καμιά περίπτωση δεν είχε την δυνατότητα να λειτουργήσει ως δευτεροβάθμιο Δικαστήριο κρίσης της ουσίας της υπόθεσης.»

« Σε κάθε περίπτωση αντίκεινται σκανδαλωδώς στο περι δικαίου αίσθημα και προσβάλλει κατά κραυγαλέο τρόπο το αγαθό της ουσιαστικής απονομής της δικαιοσύνης , το γεγονός ΄, κατηγορούμενος ο οποίος παραπέμπεται για απιστία ζημίας 754.000 ευρώ σε βάρος της περιουσίας ΟΤΑ να παραπέμπεται σε δίκη χωρίς την επιβολή οιουδήποτε περιοριστικού όρου.»

« Είναι προκλητικό φυσικό πρόσωπο , φορέας δημόσιας εξουσίας, να εξακολουθεί να ασκεί τα καθήκοντά του στον φορέα σε βάρος της περιουσίας του οποίου φέρεται με αμετάκλητο βούλευμα να έχει τελέσει απιστία 754.000 ευρώ».  

??????????????????????????????????????????????????????????????            ??????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Ελευθεροτυπία, Κομπίνες, Πολιτική, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed