Το email της Ε. Σαλτάρη, οι απειλές του Ηλείου εκδότη και η αλήθεια για τα ΚΕΚ .

19 Φεβρουαρίου 2016 | By
Το email της Ε. Σαλταρη προς την ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας

Το email της Ε. Σαλταρη προς την ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας

ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ

Με ένα άθλιο και συκοφαντικό κείμενο κατά επαγγελματιών δημοσιογράφων και ΜΜΕ που αγωνίζονται να αποκαλύπτουν την – κρυμμένη από την διαπλοκή και τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα –    αλήθεια στους πολίτες της Ηλείας, η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ του νομού ,  επιχειρεί να αλλοιώσει την πραγματικότητα για την υπόθεση ορισμένων ΚΕΚ της Ηλείας και τον ρόλο που έπαιξαν όλα αυτά τα χρόνια στην μείωση της ανεργίας. Με σκοπό να προκαλέσει σύγχυση υπέρ εκείνων που παρανόμησαν με τα χρήματα της ΕΕ και του ελληνικού λαού.

Σιωπή γιά τον  εκδότη 

Όπως φαίνεται καθαρά στις απαντήσεις των αρμοδίων υπουργείων δύο από τα ΚΕΚ που σχετίζονται με τον εκδότη – επιχειρηματία – διορισμένο πρόεδρο Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου Λεωνίδα Βαρουξή και τον επιχειρηματία – τηλεοπτικό παρουσιαστή – δημοσιογράφο γιό του Λευτέρη Βαρουξή , έχουν τιμωρηθεί με χρηματικά πρόστιμα συνολικού ύψους περίπου 50.000 ευρώ από την Πολιτεία για διάφορες ατασθαλίες του παρελθόντος .HONESTYERISMA

Αντί λοιπόν να ζητήσουν οι 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας και τα μέλη της ΝΕ,  εξηγήσεις και πληροφορίες για τα αίτια και τον τρόπο που επιβλήθηκαν αυτά τα πρόστιμα στα ΚΕΚ των εκδοτών επιχειρηματιών, όχι μόνο σιώπησαν ανεξήγητα αλλά εξαπέλυσαν άθλια και συκοφαντική επίθεση στους δημοσιογράφους που αποκάλυψαν το θέμα,  κατηγορώντας τους μάλιστα επειδή …τόλμησαν να ρωτήσουν , γιατί η έρευνα έγινε από το 2012 μέχρι σήμερα και όχι πριν .

Απειλές  

Τις «στενές» σχέσεις του εκδοτικού ομίλου Βαρουξή με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας,  αποκάλυψε σήμερα δημόσια στο Ionion Fm και στην εκπομπή ‘Πρωϊνή Περίπολος» με την Γιώτα Αργυροπούλου και τον Δημήτρη Κολόκα, ο γραμματέας της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας Τάκης Γεωργόπουλος.

Ο κ. Γεωργόπουλος ανέφερε δημόσια ότι δέχθηκε κατά τον παρελθόν απειλές από το περιβάλλον  του κ.  Βαρουξή αλλά και από μέλη της ΝΕ που του είπαν ότι …θα τον τελειώσουν,  όταν επιχειρήθηκε να βγεί ανακοίνωση υπέρ των δημοσιογράφων που ο όμιλος Βαρουξή έσυρε στα δικαστήρια επειδή τόλμησαν να του ασκήσουν κριτική και έλεγχο για τα πεπραγμένα του. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ : 

Τα ανωτέρω είναι ενδεικτικά του τι συμβαίνει στην Ηλεία σε πολιτικό επίπεδο και σε σχέση με τα εκδοτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα .  Τα οποία αντί να στοχοποιήσουν να καταδικάζουν και να τα ελέγξουν τα μέλη της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας και οι τρείς βουλευτές, όχι μόνο τα ανέχονται με προκλητικό τρόπο  αλλά δέχονται από αυτά  και τους κατά καιρούς κωμικούς και αβανταδόρικους σχολιασμούς.

Το email της Ε. Σαλτάρη – Πότε έλεγε αλήθεια ; Τότε ή σήμερα ; 

Όμως υπάρχει και κάτι άλλο στην υπόθεση . Όταν η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας απαίτησε από τους βουλευτές της Ηλείας να καταθέσουν ερώτηση στη Βουλή με αφορμή το ρεπορταζ του περιοδικού HOT DOC, η βουλευτής κ. Σαλτάρη με email …προς την ΝΕ , έλεγε ότι δεν υπάρχει θέμα και δήλωνε ψευδώς ότι τα δημοσιεύματα δεν οδηγούν σε ερωτήσεις βουλευτών.

Σήμερα από τις απαντήσεις των αρμοδίων υπουργείων η κ. Σαλτάρη διαψεύστηκε αλλά παρ όλα αυτά με πρωτοφανές θράσος,  άρχισε να μιλάει περί διαφάνειας και ελέγχου που η ίδια είχε επιχειρήσει να αποτρέψει .

Το www.apokalypseis.com δίνει σήμερα στην δημοσιότητα ολόκληρο το email της κ. Σαλτάρη με αποδέκτη την ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας,  με σκοπό να μάθουν οι πολίτες τον πραγματικό ρόλο ορισμένων πολιτικών προσώπων της Ηλείας τα οποία κάτω από την μανδύα της Αριστεράς που πρόδωσαν , επιχειρούν με ύβρεις και συκοφαντίες να πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες σε εκείνους που τους εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους. –

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΗΛΕΙΑΣ

Tags:

Category: Αμακιγιάριστα, Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Κομπίνες, Πολιτική, Ράδιο "αποκαλύψεις", Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed