Τα πρακτικά της συνεδρίασης του ΔΣ Αρχαίας Ολυμπίας και η απόφαση για την πρόταση του «αυτόκλητου σωτήρα» Αρτέμη Σώρρα.

17 Ιανουαρίου 2017 | By

Του Μάκη Νοδάρου

Οπως αποκάλυψε η εφημερίδα Documento , κωμικοτραγικές καταστάσεις και σουρεαλιστικές εικόνες περιλαμβάνει , η πριν από μερικά χρόνια προσπάθεια του Αρτέμη Σώρρα και των συνεργατών του, να προσεγγίσουν τους δήμους της χώρας μας , εμφανιζόμενοι ως «σωτήρες» από την οικονομική κρίση με έργα και με πληρωμές οφειλών από το υπερπέραν και το …παγκόσμιο καταπίστευμα !

Οι περισσότεροι αυτοδιοικητικοί παράγοντες κατάλαβαν αμέσως ότι έχουν να κάνουν με «παραμυθάδες» και διέκοψαν κάθε επαφή . Υπήρξαν όμως ορισμένοι που «τσίμπησαν» στα «χρυσά» παραμύθια με συνέπεια να παρασυρθούν σε κωμικές περιπέτειες.

Στην Αρχαία Ολυμπία στο δημοτικό συμβούλιο της 24ης Μαρτίου 2014 εκτυλίχθηκαν σκηνές ρόκ… με τα επενδυτικά σχέδια του Σώρρα . Αν και αποφασίστηκε να συνταχθεί ειδική επιτροπή για να εξετάσει τις προστάσεις του «σωτήρα» εν τούτοις το θέμα έμεινε στα χαρτιά καθώς διαπιστώθηκε αργότερα ότι όλα όσα είχε υποσχεθεί ήσαν λόγια του αέρα .

Το www.apokalypseis.com φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας ολόκληρα τα επίσημα πρακτικά της συγκεκριμένη συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Αρχαίας Ολυμπίας , προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες για την επίσημη στάση των αιρετών αυτοδιοικητικών παραγόντων , απέναντι στο «αυτόκλητο σωτήρα» Αρτέμη Σώρρα :

ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ , ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ : ΠΡΑΚΤΙΚΑ 24-03-2014 (1)

 

 

 

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Ελευθεροτυπία, Επώνυμες απόψεις, Κομπίνες, Πολιτική, Πυρόπληκτοι, Ράδιο "αποκαλύψεις", Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed