ΠΑΤΡΑ: Στα αζήτητα τρία κοριτσάκια ηλικίας 2,5 ετών , 5 μηνών και 3 ετών ,

18 Ιανουαρίου 2017 | By

Βρέθηκαν να περιφέρονται παγωμένα στους δρόμους της Πάτρας . Κανείς δεν τα έχει αναζητήσει…

Του Μάκη Νοδάρου

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει την υπόθεση των τριών παιδιών που βρέθηκαν την περασμένη Κυριακή το πρωί να περιφέρονται παγωμένα μέσα στο κρύο και την βροχή μόνα τους στους δρόμους της Πάτρας.

Πρόκειται για τρία κοριτσάκια ηλικίας περίπου 2,5 , 3 μηνών και 1,5 ετών. Το μεγαλύτερο κοριτσάκι βρέθηκε να κρατάει στην αγκαλιά του το πιο μικρό αδερφάκι του .

Τα παιδάκια εντοπίστηκαν από πολίτες να περιφέρονται εγκαταλελειμμένα χωρίς τη συνοδεία κάποιου γονέα . Ειδοποιήθηκε αμέσως η Αστυνομίας , οι Κοινωνικές δομές της πόλης και το Χαμόγελο του Παιδιού.

Και τα τρία μεταφέρθηκαν στην παιδιατρική κλινική του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων . Σύμφωνα με την διοίκηση του νοσοκομείου ως αυτή την ώρα κανείς δεν έχει αναζητήσει τα παιδιά παρότι έχουν περάσει πάνω από 48 ώρες από τον εντοπισμό τους .

Η καταγωγή των τριών παιδιών δεν έχει ακόμη ξεκαθαριστεί καθώς κανένα από αυτά δεν μίλησε στους αστυνομικούς και στους κοινωνικούς λειτουργούς.

Δικαστικές πηγές της Πάτρα μιλώντας στο www.apokalypseis.com ανέφεραν ότι τα παιδιά βρέθηκαν να είναι σχετικά περιποιημένα , δεν εντοπίστηκε κάποιας μορφής κακοποίησης και αυτό προβληματίζει ιδιαίτερα τους αρμόδιους που ερευνούν την υπόθεση.

Για το θέμα ενημερώθηκε αμέσως ο εισαγγελέας ανηλίκων ενώ στον χώρο του νοσοκομείου όπου φιλοξενούνται κλήθηκαν και στελέχη του Παιδοψυχιατρικού Κέντρου Πατρών.

«Τραγική ιστορία» χαρακτήρισε το θέμα των εγκαταλελειμμένων παιδιών της Πάτρας , μιλώντας στο www.apokalypseis.com η Αθανασία Κακαρούμπα κοινωνική λειτουργός στο Χαμόγελο του Παιδιού .

« Εχουμε ενημερωθεί και παρακολουθούμε με ιδιαίτερη προσοχή το θέμα συμβάλλοντας στην λύση του για το καλό των παιδιών . Στην τηλεφωνική γραμμή 1056 , μπορούν οι πολίτες να μας τηλεφωνούν εντελώς δωρεάν και με απόλυτη εχεμύθεια , όταν αντιλαμβάνονται παρόμοιες περιπτώσεις εγκατάλειψης παιδιών η κακοποίησης η σοβαρών προβλημάτων» – ανέφερε η κοινωνική λειτουργός .-

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Δικαιώματα, Πολιτική, Ράδιο "αποκαλύψεις", Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed