ΗΛΕΙΑ : «Κομματικοί χαμαιλέοντες» κατά του Υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή.

5 Μαρτίου 2017 | By

ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ

Σε μια άθλια και οργανωμένη προσπάθεια κατασυκοφάντησης και αποδόμησης του Υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή έχουν επιδοθεί τις τελευταίες εβδομάδες οι γνωστοί «χαμαιλέοντες» της πολιτικής στην Ηλεία .

Πρώην επώνυμα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που λόγω των πολιτικών εξελίξεων αποχώρησαν από την παράταξή τους και φλερτάρουν σήμερα πλέον ανοιχτά με την ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προσπάθειά τους να παραμείνουν πάντα στην επικαιρότητα και «βολεμένοι» .

Με εμετικά υπονοούμενα σχεδόν καθημερινά , καταφέρονται δημόσια κατά του κ. Κοντονή επειδή αυτός παρευρέθηκε στον εορτασμό του πολιούχου Πύργου Αγίου Χαραλάμπους ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης , εμφανιζόμενος δίπλα από τον υπόδικο δήμαρχο της πόλης Γαβρίλη Λιατσή που παραπέμπεται σε δίκη στα μέσα Μάρτη 2017 , στο κακουργιοδικείο Πατρών για απιστία στην υπηρεσία του . Εμμέσως πλην σαφώς κατηγορούν τον κ. Κοντονή ότι με την παρουσία του , έδωσε «συγχωροχάρτι» η κάτι τέτοιο… στον υπόδικο δήμαρχο του Πύργου Ηλείας.

Όμως η απάντηση των πρώην «πράσινων» και νυν «γαλάζιων» σαλτιμπάγκων της πολιτικής στην Ηλεία , δυστυχώς γι αυτούς δόθηκε από τον κ. Κοντονή , όταν τότε ήταν απλός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, τον Αύγουστο του 2014 .

Οταν η ΝΔ και οι βουλευτές της επιχείρησαν να περάσουν για τρίτη συνεχόμενη φορά τροπολογία , με σκοπό να παρέχουν «προστασία», στους αυτοδιοικητικούς παράγοντες που διώκονταν σε βαθμό κακουργήματος και βρίσκονται ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, όπως ήταν ο κ. Λιατσής. Μάλιστα ο κ. Κοντονής τότε είχε χαρακτηρίσει «κατάπτυστη» την συγκεκριμένη τροπολογία με δημόσια αναφορά του στην Βουλή και χάρη στην παρέμβασή του αυτή τελικά δεν ψηφίστηκε . Κι έτσι δεν δόθηκε «συγχωροχάρτι» ούτε στον δήμαρχο του Πύργου ούτε σε κάποιον άλλον αυτοδιοικητικό παράγοντα με παραβατική συμπεριφορά .

Διαβάστε : http://apokalypseis.com/?p=4819 κι εδώ : http://apokalypseis.com/?p=4779 κι εδώ : http://apokalypseis.com/?p=4810

Είναι προφανές ότι εκείνοι που επιχείρησαν κατά το παρελθόν να χειραγωγήσουν μέσω των κομματικών τους μηχανισμών , κάποια σκοτεινά κομμάτια της Δικαιοσύνης με απώτερο στόχο την συγκάλυψη σοβαρότατων οικονομικών σκανδάλων που σχετίζοντας με την διαχείριση του δημοσίου χρήματος, στρέφονται σήμερα με λιβελογραφήματα και εμετικές δηλώσεις κατά του Υπουργού Δικαιοσύνης με στόχο να τον πλήξουν προσωπικά .

Κι αυτό διότι γνωρίζουν ότι πολλές από τις υποθέσεις διαφθοράς που χειρίζονται σήμερα οι δικαστικές Αρχές , αγγίζουν πρώην «συντρόφους τους» . Δηλαδή τα γνωστά «λευκά κολάρα της διαπλοκής» που με τις παραλείψεις και τις παρανομίες τους οδήγησαν την Ηλεία να είναι σήμερα ένας δακτυλοδεικτούμενος νομός …

Tags:

Category: Αμακιγιάριστα, Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Επώνυμες απόψεις, Ζαχάρω, Πολιτική, Ράδιο "αποκαλύψεις", Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ο/Η ΠΕΤΡΟΣ ΤΣΙΓΚΡΗΣ λέει:

    ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΟΝΤΟΝΗ.ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙ .Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed